İlkini Demet Akbağ aldı en az onun kadar harika bir seçim.Onur ödülü Perran Kutman’a verilse keşke..
İlkini Demet Akbağ aldı en az onun kadar harika bir seçim.Onur ödülü Perran Kutman’a verilse keşke..
Yani bu sene Afili Aşk'a gelecek sene de diğer Kanal D dizisine demek istemiştim.De bağlacını yanlış kullanmışsın öyle anlamam normal
Peki..Yani bu sene Afili Aşk'a gelecek sene de diğer Kanal D dizisine demek istemiştim.
Evet şimdi zapladım bakarken ben de aynı şeyi düşündüm. Birde Çağla uzun üstüne topuklu giymiş, adam yanında iyice sönük kalmış.Cem Davran amma yaşlanmış ama Çağlada bir okadar gençleşiyor..2 çocuk doğurmasına rağmen harika değil mi?
@Aserat @Afet Güçverir
O kadar param olsa ben de genç kalırdım.Cem Davran amma yaşlanmış ama Çağlada bir okadar gençleşiyor..2 çocuk doğurmasına rağmen harika değil mi?
@Aserat @Afet Güçverir
Senin gibi dedeleri sevindirip sevap kazandılar.Seneye EN İYİ ALBÜM ÖDÜLÜ senin olacak HANDEEEEEEEEEEEE'mmmmm
Recai'ye mi gitsin. Sezonun en çok izlenen ve beğenilen dizisi olarak sonuna kadar hak ediyor.En iyi dizi MD'ye gitmez umarim