Sonunda ya.. Yıllardır hakkı yeniyordu Nazlı Çelik’e verilip.Tebrikler kraliçeme
FOX bu dalda bir süre daha ödül alamaz @xBUGRAx
Sonunda ya.. Yıllardır hakkı yeniyordu Nazlı Çelik’e verilip.Tebrikler kraliçeme
Haticeye değil neticeye bak. Rakip dizinin adı geçtiKendisi Mucize Doktor'un da müziklerini yapıyor onunla kazanmış olarak da kabul edebiliriz.
Konuşması da çok güzeldi internete düşünce mutlaka izle.Sonunda ya.. Yıllardır hakkı yeniyordu Nazlı Çelik’e verilip.Tebrikler kraliçeme
FOX bu dalda bir süre daha ödül alamaz @xBUGRAx
AklımdaKonuşması da çok güzeldi internete düşünce mutlaka izle.
@Forumdash a bela okumasa bari.Hande Yener çıktı. @Forumdash
Almıştı iki kereGeçen sene aday olmasına rağmen vermemişlerdi Demirören verir mi ona.
Demet Evgar'a yazık oldu.
Çatı Katı Aşk başlamadan nasıl ödül aldı 😱Fragmanı görünce aklıma geldi gelecek sene de Çatı Katı Aşk'a verirler romantik komedi ödüllerini. Tabii sezon boyunca devam edebilirse.
Gelecek sene verirler diyorum güneş çarptı galiba.Çatı Katı Aşk başlamadan nasıl ödül aldı 😱
O zaman ödüller Doğan grubunda olduğu için almıştı el değiştirdikten sonra hiç alamadı.Almıştı iki kere
E sonuçta almış.O zaman ödüller Doğan grubunda olduğu için almıştı el değiştirdikten sonra hiç alamadı.
Ben Demirören vermez diyorum yoksa daha önce aldığını biliyorum.E sonuçta almış.
De bağlacını yanlış kullanmışsın öyle anlamam normalGelecek sene verirler diyorum güneş çarptı galiba.