Her bölüm başka aksiyon @sokak sanati da çok seviyordu diziyi zaten dizi aksiyonu çok başarılı yansıtıyor 🤗
Aksiyon ve entrika en sevdiğim. Onlar varsa, ben de varım
Her bölüm başka aksiyon @sokak sanati da çok seviyordu diziyi zaten dizi aksiyonu çok başarılı yansıtıyor 🤗
Bak bak şimdi de bu ben değilim ki diye delirdi neyse daha fazla spoiler vermiyim
Dizide konuları çok iyi harmanlamış yapımcı ters köşe konuları,flashback çok bulunuyor.aksiyonu da çok başka 🤗Aksiyon ve entrika en sevdiğim. Onlar varsa, ben de varım
Dizide konuları çok iyi harmanlamış yapımcı ters köşe konuları,flashback çok bulunuyor.aksiyonu da çok başka 🤗
Aynen bu yüzden Medyapım dizilerini izlerken hiç kötü olur mu diye düşünmüyorumMedyapım'ın her dizisi ayrı bir güzel, adamlar işlerini biliyor. Hatasız, güzel yapıyorlar ve izleyiciyi de çekiyor.
Aynen bu yüzden Medyapım dizilerini izlerken hiç kötü olur mu diye düşünmüyorum
Evet Bizim Hikaye sonrası(Bizim Hikaye dahil) çektikleri dizileri Öğretmen hariç hepsini izledim ve hepsi birbirinden mükemmelBen de. Bu sezon Yasak Elma, Kadın, Baraj hepsi harikaydı... Bir dizisi bile kötü çıkmadı.
Evet Bizim Hikaye sonrası(Bizim Hikaye dahil) çektikleri dizileri Öğretmen hariç hepsini izledim ve hepsi birbirinden mükemmel
Evet yaBizim Hikaye'yi unuttum. Bizim Hikaye başlı başına çok iyi. Hazal ve Burak'ın uyumu
Öğretmen'i izlemedin mi? 😱 Kesinlikle izle bence.
Evet ya
İzlememiştin bakarım ama bölümler çok uzun yine bakmaya çalışıcam da zaten bölüm sayısı az olmadı yeni sezon tv den izlerim
Bana da iyi olur işime gelirBölümleri çoğu tek mekanda geçmesine rağmen sıkmıyor ve bölümler aksiyonlu. Büyük ihtimalle yeni sezon öncesi kanal bol tekrarını verir, hem bölüm sayısı az hem de izleyici kitlesini korumak için
Bana da iyi olur işime gelir
Bakıcam bakıcamAynen. Ama yine de sahnelerine bak.
Ne kadar güzel 1.bölümün 20 dakikasını izleyip bayılmıştım bir de konuya girmeden önce saatinden şüphelendim ama saati de mükemmel ama ya Feriha'yı 15 dakika önce bırakcam ya da buna 15 dakika sonra girecem bir de ÖBGZK şu anlık benim için tv de bitmiştir sahnelerine bakarım artık
Ferihayı netten izliyorsun galiba durdur bu diziyi izle sonra Ferihaya devam et
teve2'de yayınlanıyor abla tekrarları.
Puhu TV de bulunuyor ama stardan bakacağım diziyeBöyle ballandıra ballandıra anlattın, iyice meraklandırdın. Bir an önce Pazartesi gelse de izlesem. YouTube'da tam bölümler yok sanırım.
Puhu TV de bulunuyor ama stardan bakacağım diziye
Puhu da bulunuyorGün On4 izlemek için indirdim Puhu TV'yi. Bakarım belki oradan varsa