Ben de bakacağım neyse ilk 20 veya 8 de olabilir dakikalık kısmını biliyorum gerisi önemli neyse ilk bölüm belki Feriha'yı bitirip geçerimİlk bölümüne bakacağım büyük ihtimalle. Merak ettim baya şimdi.
Ben de bakacağım neyse ilk 20 veya 8 de olabilir dakikalık kısmını biliyorum gerisi önemli neyse ilk bölüm belki Feriha'yı bitirip geçerimİlk bölümüne bakacağım büyük ihtimalle. Merak ettim baya şimdi.
Ben de bakacağım neyse ilk 20 veya 8 de olabilir dakikalık kısmını biliyorum gerisi önemli neyse ilk bölüm belki Feriha'yı bitirip geçerim
Bak bak ben de zamanında bakmadım çok pişmanım çok güzel diziymiş hatta mükemmelFeriha'ya hiç bakamadım ya Elimi Bırakma'dan. İnternette bölümleri var aslında, oradan bakabilirim bir ara.
Kaan oyunculuğunu burda şaha çıkarıyor, zaten dizinin oyuncularını çok uyumlu bulursun bakınca.benim açımdan Zalim İstanbul dizisi tarzında. Konuları çok başka iki dizinin ama aksiyon açısından benziyor az.diziyi hala arada bakıyordum.şimdi Star yayınlayınca daha fazla bakacağım 🤗🤗Kaan Urgancıoğlu için izlemeyi düşünüyorum aslında, Aşk 101'de ilk defa izledim ve oyunculuğunu çok beğenmiştim. Büyük ihtimalle ilk bölümü izlerim, beğenirsem devam ederim.
Bak bak ben de zamanında bakmadım çok pişmanım çok güzel diziymiş hatta mükemmel
Bak şimdi açabilirsin Feriha sarhoş oldu
Evet ya babasıyla kardesinden ben de nefret ediyorum bir de öbür kapıcı kadındanSahne sahne baktım ilk bölümüne, Feriha'nın babasına ve kardeşine uyuz oldum. Büyük ihtimalle internetten devam edeceğim. Hazal ile Çağatay harika çünkü.
İçmeden sarhoş olduFeriha ne hallere düşüyor? 😱
Kaan oyunculuğunu burda şaha çıkarıyor, zaten dizinin oyuncularını çok uyumlu bulursun bakınca.benim açımdan Zalim İstanbul dizisi tarzında. Konuları çok başka iki dizinin ama aksiyon açısından benziyor az.diziyi hala arada bakıyordum.şimdi. Star yayınlayınca daha fazla bakacağım 🤗🤗
Evet ya babasıyla kardesinden ben de nefret ediyorum bir de öbür kapıcı kadından
İzle izle devamını istiyor insan zatenİlk bölümünü izleyeyim o zaman bu hafta.
Rehavete kapıldı herhalde sarhos olanda yoktu amaGarip.
İzle izle devamını istiyor insan zaten
Her bölüm başka aksiyon @sokak sanati da çok seviyordu diziyi zaten dizi aksiyonu çok başarılı yansıtıyor 🤗Sen böyle deyince daha da merak ettim. Kesin bakarım. Zalim İstanbul'un aksiyon sahneleri gibi sahneleri varsa tadından yenmez bence.
Rehavete kapıldı herhalde sarhos olanda yoktu ama
Aynen Medyapımın kötü olmayan dizisi yok neredeyseMedyapım yine harikalar yaratmıştır o dizide, Medyapım faktörü de önemli bence.
Bak bak şimdi de bu ben değilim ki diye delirdi neyse daha fazla spoiler vermiyimMerak ettim, direk bugün yayınlanan bölümde ki o sahneye de bakabilirim.
Aynen Medyapımın kötü olmayan dizisi yok neredeyse