Diğer konudaki anketin sonucu netleşmediği için o anketin kapanmasını bekleyeceğiz.
@Turkuazz da oy kullanınca sonuç netleşmiş, açıyorum.
Diğer konudaki anketin sonucu netleşmediği için o anketin kapanmasını bekleyeceğiz.
Osmanlıspor ilk maç kaosla başlamasa şaşıracağımGalibiyet primi olarak futbolcularımıza cağ kebabı ısmarlayacağız, işte teşvik budur @Sherlock
Galibiyet primi olarak futbolcularımıza cağ kebabı ısmarlayacağız, işte teşvik budur @Sherlock
ben irlandadan sonra iskender kebap diyorum sürekliCanım çekti gece gece, Eminönü'nde var bilirsin ama korona da var tabii...
Keçiörengücü bana denk gelmesin. İsmi zor
Keçispor derim
Takımıma nasıl hitap edeceğim şimdi? Her mesajda kısaltmışım isminiMoralim bozuldu 🐐 çıktı bana
Keçispor güzel duruyor ben de öyle diyorum en sempatik isimli takım benceTakımıma nasıl hitap edeceğim şimdi? Her mesajda kısaltmışım ismini
Gerçekten zor telaffuzu benim için neyseki yazı dili sadece.
@Sherlock @Tolstoyevski @Araf @xdragxx
Harika
Ya şuan bir şeye acayip güldüm. birazdan SS atarım. Evdekiler neye güldün diye baktılar. Sinirimde bozuldu
Pompy'nin bana cevabınaKeçispor güzel duruyor ben de öyle diyorum en sempatik isimli takım bence
Neye güldün ben bile merak ettim şimdi bu kadar 😱
Korona işi bitsin Midyeci Ahmet'e çökeceğim, Avrupa Yakası sahil kesimini özledimCanım çekti gece gece, Eminönü'nde var bilirsin ama korona da var tabii...
Şu keçi sembolünü gördükçe canım keçi sütlü dondurma çekiyor, çok da atma o yüzden off ne giderdi şimdi..Pompy'nin bana cevabına
🐐 istemiyorum diye diye bana gelince artı üstüne pompy gülüp bi de o cevabı verince beni bi gülme krizi tutmuştu o ara, sonrada Sherlock'un Acun paylaşımı tam oldu
Keçiören daha kolayTakımıma nasıl hitap edeceğim şimdi? Her mesajda kısaltmışım ismini
Keçiörengücü'ne bundan böyle Keçispor diyecez demek kiTakımıma nasıl hitap edeceğim şimdi? Her mesajda kısaltmışım ismini
Asla ikna olmam ve bu oyunu oynamam bir daha...@MasacRE'yi ya da @Maskeli Fedai'yi Balıkesirspor konusunda ikna edebilir misin @Sherlock? @MEnes ikna olmaz da. Şimdi ikna olsa, Messi'yi Balıkesirspor'a transfer etmek için bütün takımı satmaya kalkar.
İstesen de oynayamazsın ki. Messi'yi de bütün takımı satsan da transfer edemezsin.Asla ikna olmam ve bu oyunu oynamam bir daha...
Oyunu Messi yüzünden oynamışım gibi bir algı oluşturuyorsun her seferinde ama Messi'nin o saçma oyunda herhangi bir başarısını göremedim ki. O yüzden almamın da bir anlamı olmadı ve oyuna iyice sinir oldum zaten.İstesen de oynayamazsın ki. Messi'yi de bütün takımı satsan da transfer edemezsin.
Başarıya odaklı hırslı birisi olduğun için sinir oldun. Rakiplerin çok güçlüydü, haliyle zor oldu. Bütün takımı superstar yaptın da, rakiplerin zordu. Antrenman kampı özelliği kalktı, o yüzden aslında şimdi bir tık daha rahat yaparsın belki.Oyunu Messi yüzünden oynamışım gibi bir algı oluşturuyorsun her seferinde ama Messi'nin o saçma oyunda herhangi bir başarısını göremedim ki. O yüzden almamın da bir anlamı olmadı ve oyuna iyice sinir oldum zaten.
Oyunun saçmalıklarına sinir oldum kaybetmeye değil. Rakiplerim zor olsa bile beni çıldırtan şey yarım kadar kadro değerine sahip olmayan rakiplerin sadece kampla beni yok edebilecek düzeye gelmesiydi. İşte burada ben koptum ve bu oyunu asla bir daha oynamam dedim. Bu yüzden kamp kalksa bile umrumda değil, oynamayacağım...Başarıya odaklı hırslı birisi olduğun için sinir oldun. Rakiplerin çok güçlüydü, haliyle zor oldu. Bütün takımı superstar yaptın da, rakiplerin zordu. Antrenman kampı özelliği kalktı, o yüzden aslında şimdi bir tık daha rahat yaparsın belki.
Antrenman kampı gücü %25 artıyor ve ayrıca güçlü olunuyor antrenman kampıyla. Ekstra katkı işte bu. Sen bilirsin, artık antrenman kampı da yok. Yani yarım kadar kadro değerindeki kadro bile seni yenemez. Gerçi bunda superstar yapman çok zor. Uğraşmak istemezsin gerçi sen, boş ver.Oyunun saçmalıklarına sinir oldum kaybetmeye değil. Rakiplerim zor olsa bile beni çıldırtan şey yarım kadar kadro değerine sahip olmayan rakiplerin sadece kampla beni yok edebilecek düzeye gelmesiydi. İşte burada ben koptum ve bu oyunu asla bir daha oynamam dedim. Bu yüzden kamp kalksa bile umrumda değil, oynamayacağım...