OSM - Fav10 Ligi | Kura Çekimi | 2. Sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımıma nasıl hitap edeceğim şimdi? Her mesajda kısaltmışım ismini :F
Gerçekten zor telaffuzu benim için :A neyseki yazı dili sadece.
@Sherlock @Tolstoyevski @Araf @xdragxx
Keçispor güzel duruyor ben de öyle diyorum en sempatik isimli takım bence :A

Harika :bhr:

Ya şuan bir şeye acayip güldüm. birazdan SS atarım. Evdekiler neye güldün diye baktılar. Sinirimde bozuldu :F

Neye güldün ben bile merak ettim şimdi bu kadar 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Keçispor güzel duruyor ben de öyle diyorum en sempatik isimli takım bence :A

Neye güldün ben bile merak ettim şimdi bu kadar 😱 :A
Pompy'nin bana cevabına :A
🐐 istemiyorum diye diye bana gelince artı üstüne pompy gülüp bi de o cevabı verince beni bi gülme krizi tutmuştu o ara, sonrada Sherlock'un Acun paylaşımı tam oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Pompy'nin bana cevabına :A
🐐 istemiyorum diye diye bana gelince artı üstüne pompy gülüp bi de o cevabı verince beni bi gülme krizi tutmuştu o ara, sonrada Sherlock'un Acun paylaşımı tam oldu :A
Şu keçi sembolünü gördükçe canım keçi sütlü dondurma çekiyor, çok da atma o yüzden off ne giderdi şimdi.. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İstesen de oynayamazsın ki. Messi'yi de bütün takımı satsan da transfer edemezsin. :A
Oyunu Messi yüzünden oynamışım gibi bir algı oluşturuyorsun her seferinde ama Messi'nin o saçma oyunda herhangi bir başarısını göremedim ki. :A O yüzden almamın da bir anlamı olmadı ve oyuna iyice sinir oldum zaten. :A

Oyunu Messi yüzünden oynamışım gibi bir algı oluşturuyorsun her seferinde ama Messi'nin o saçma oyunda herhangi bir başarısını göremedim ki. :A O yüzden almamın da bir anlamı olmadı ve oyuna iyice sinir oldum zaten. :A
Başarıya odaklı hırslı birisi olduğun için sinir oldun. Rakiplerin çok güçlüydü, haliyle zor oldu. :A Bütün takımı superstar yaptın da, rakiplerin zordu. Antrenman kampı özelliği kalktı, o yüzden aslında şimdi bir tık daha rahat yaparsın belki. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Başarıya odaklı hırslı birisi olduğun için sinir oldun. Rakiplerin çok güçlüydü, haliyle zor oldu. :A Bütün takımı superstar yaptın da, rakiplerin zordu. Antrenman kampı özelliği kalktı, o yüzden aslında şimdi bir tık daha rahat yaparsın belki. :A
Oyunun saçmalıklarına sinir oldum kaybetmeye değil. :A Rakiplerim zor olsa bile beni çıldırtan şey yarım kadar kadro değerine sahip olmayan rakiplerin sadece kampla beni yok edebilecek düzeye gelmesiydi. :A İşte burada ben koptum ve bu oyunu asla bir daha oynamam dedim. Bu yüzden kamp kalksa bile umrumda değil, oynamayacağım... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Oyunun saçmalıklarına sinir oldum kaybetmeye değil. :A Rakiplerim zor olsa bile beni çıldırtan şey yarım kadar kadro değerine sahip olmayan rakiplerin sadece kampla beni yok edebilecek düzeye gelmesiydi. :A İşte burada ben koptum ve bu oyunu asla bir daha oynamam dedim. Bu yüzden kamp kalksa bile umrumda değil, oynamayacağım... :A
Antrenman kampı gücü %25 artıyor ve ayrıca güçlü olunuyor antrenman kampıyla. Ekstra katkı işte bu. :A Sen bilirsin, artık antrenman kampı da yok. Yani yarım kadar kadro değerindeki kadro bile seni yenemez. Gerçi bunda superstar yapman çok zor. Uğraşmak istemezsin gerçi sen, boş ver. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...