Tabii ki, memnuniyetle@Afet Güçverir Yaşlı Kurttan sonrada beni al Bakalım 7 ayda forum beni ne kadar tanımış
Banada +21 🍾🍾🍾
@Forumdash
Tabii ki, memnuniyetle@Afet Güçverir Yaşlı Kurttan sonrada beni al Bakalım 7 ayda forum beni ne kadar tanımış
Banada +21 🍾🍾🍾
@Forumdash
Herkesin mental ve ruhsal sağliği için Reyting önemli olmamalı bazı şeyler içinO kadar da reyting düşürür
Olmadı şifreli yayına geçeceğiz ne yapalım.Herkesin mental ve ruhsal sağliği için Reyting önemli olmamalı bazı şeyler için
Gerekirse TC no ile girilsinOlmadı şifreli yayına geçeceğiz ne yapalım.
5/10 xd benim. @Aserat
Bu bana tanıdık geldi...Gerekirse TC no ile girilsin
5 ve üstüne iyi diyoruz zaten, bu program için.5/10 xd benim. @Aserat
Çok kötü yaparsam belli olmasın diye nickimi girmemiştim. İyi bari.5 ve üstüne iyi diyoruz zaten, bu program için.
Bizde similasyonBu bana tanıdık geldi...
Bak akıllı evladım Haftaya senden 10 bekliyorum @Afet GüçverirÇok kötü yaparsam belli olmasın diye nickimi girmemiştim. İyi bari.
Manyak @xBUGRAx da her hafta farklı soy ad alıyor.Çok kötü yaparsam belli olmasın diye nickimi girmemiştim. İyi bari.
Beklenenden iyi diyelim.5/10 xd benim. @Aserat
Bunun önüne nasıl geçeceğim bilmiyorum.Bak akıllı evladım Haftaya senden 10 bekliyorum @Afet Güçverir
Sen mi konuksun dedeciğim. Aynı sorular mı oluyor, sorusuna göre doğru sayım değişebilir çünkü bu konularda seni yeterince tanıdığımı düşünmüyorum. @Afet Güçverir ?Bak akıllı evladım Haftaya senden 10 bekliyorum @Afet Güçverir
Aynı olur eğer bu testi yaparsam ama farklı testler var mı bakacağım.Sen mi konuksun dedeciğim. Aynı sorular mı oluyor, sorusuna göre doğru sayım değişebilir çünkü bu konularda seni yeterince tanıdığımı düşünmüyorum. @Afet Güçverir ?
Bunun önüne nasıl geçeceğim bilmiyorum.
Bug'u bulmuşken yoluna devam et evladım Yaşlı dedeni sevindirSen mi konuksun dedeciğim. Aynı sorular mı oluyor, sorusuna göre doğru sayım değişebilir çünkü bu konularda seni yeterince tanıdığımı düşünmüyorum. @Afet Güçverir ?
Soruları kedin hazırlamıyormusun😱Aynı olur eğer bu testi yaparsam ama farklı testler var mı bakacağım.