Hayır tabikide. Ben son saatlere kadar etiket yapan biriyim.Ya bırakın ilk etikette gören görmüştür millete zorla oy kullandırtmayın
Milleti rahatsız etmek çok yanlış bir hareket olur gerçekten.Hayır tabikide. Ben son saatlere kadar etiket yapan biriyim.
Bu anketin süresi neden bu kadar uzun @SherlockHayır tabikide. Ben son saatlere kadar etiket yapan biriyim.
Yeni oy sanıp heyecan yaptık boş yere.Margottt
Ozan yaa; sesli güldümYeni oy sanıp heyecan yaptık boş yere.
Aynı ismi 100 kere etiketlemeyeceğim hafta sonuna oylamayanları hatırlatma yapacağım. Bazı kişiler illa ısrarla üst üste istiyorMilleti rahatsız etmek çok yanlış bir hareket olur gerçekten.
Ben karar verdim.Bu anketin süresi neden bu kadar uzun @Sherlock
oyunu gördümAynı ismi 100 kere etiketlemeyeceğim hafta sonuna oylamayanları hatırlatma yapacağım. Bazı kişiler illa ısrarla üst üste istiyor
Ben karar verdim.
Geçen senede 7 gündü. Yaz ayında 2-3 günde bir gelenler oluyor. Onlar içinde kalsın. Acelemiz yok
Benim için farketmezdi aslında. Eşitlerdi. Kararsızdım ve Scarlett'in projelerini izlediğim için ondan yana kullandımoyunu gördüm
üzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücüzücBenim için farketmezdi aslında. Eşitlerdi. Kararsızdım ve Scarlett'in projelerini izlediğim için ondan yana kullandım
Dünde seni etiketlemiştim burayaKullandım. Scarlett dedim.
Kullandım. Scarlett dedim.
En başta en az 40 oy olur dedim.Özgür beyciğim sağ olsun, yine karıştı ortalık. Dengeleri değiştirebilecek veya eşitleyecek olan ismin Utku beyciğim olması beni tedirgin ediyor. @MasacRE
Margot Robbie fark atarak kazanacak, bırakın bu işleri.Özgür beyciğim sağ olsun, yine karıştı ortalık. Dengeleri değiştirebilecek veya eşitleyecek olan ismin Utku beyciğim olması beni tedirgin ediyor. @MasacRE
Margot Robbie fark atarak kazanacak, bırakın bu işleri.
Eşitlik iyidir, her konuda eşitlikten yanayızÖzgür beyciğim sağ olsun, yine karıştı ortalık. Dengeleri değiştirebilecek veya eşitleyecek olan ismin Utku beyciğim olması beni tedirgin ediyor. @MasacRE