TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

... :love1: @Sherlock @MasacRE @Angelica

Ebw1jHBUwAIt_Zl

Ebw1jl_VcAA4AMP

Keşke dondurma reis gitse Utku beyciğim, bir işe yaradığı da yok zaten parkuru 300 saniye geride bitiriyor her seferinde... Şu dünkü ses kaydı büyük SMS öncesi çıksa ben rahatlıkla kalırız derdim önceki SMS sonuçlarına da bakarak ama Acun yaptı yine bir takım şeyler...
Barış'ın da parkur yavaşlığından dolayı işi çok zor oluyor. Yoksa atış olarak iyi adam da bu şekilde Sercan'la baş etmesi çok zor. Bu arada son zamanlarda Nisa reisim Berkan ve Barış ile daha yakın Cemal Can'a göre Şerlok beyciğim. 2 gündür Sercan kazanınca Cemal'i götürüyor yanında, o da hiç ses etmeden gidip gülüp eğleniyor. Reisim de ona bozulmuş olacak ki ona karşı bir sitemli.

Ya asıl Yasin duruyorken Berkan veya Nisa'nın gidecek olması sinir bozucu. Zamanı gelince herkes elenecek zaten de o zaman daha gelmemişti bee :(

Sercan torpilli diyenler, potadaki üç ismin ellerinde kolayla canlı yayına çıkmalarına ses çıkarır mı sanmam. :) Torpilin alası bu.
Coca Cola sponsor oldu diye her fırsatta gözümüze gözümüze sokuyor işte Acun, bunun torpille ne alakası var :A

• Harika
Reactions: Özgür
Daha önce oyun kazanmışlardı yine böyle cola ile çıkmışlardı ne var ki bunda
Sorun şu onlar oyun kazandı mı kazanmadı. Konu kapanmıştır. :D

Coca Cola sponsor oldu diye her fırsatta gözümüze gözümüze sokuyor işte Acun, bunun torpille ne alakası var :A
Canlı yayına çıkmaları bile başlı başına torpil. Hiçbir potaya bu uygulanmadı şu ana kadar. :D

Ellerinde kola olması mı torpil? 😂 @MasacRE
Evet, hala adadalar farkındaysan. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi and Angelica
Sorun şu onlar oyun kazandı mı kazanmadı. Konu kapanmıştır. :D

Canlı yayına çıkmaları bile başlı başına torpil. Hiçbir potaya bu uygulanmadı şu ana kadar. :D

Evet, hala adadalar farkındaysan. :D
Oraya kaç kere çıkardı Acun türlü bahanelerle. Sponsorluk için yapıyor işte, arkasında başka bir şey aramaya gerek yok :D