The_Erinch
Favori Üye
Yok Berkcim; görsel bana ait değil.Hâlâ Çalışıyor mu?
Kendimki siyahtı..onu aranıyorum evde arşivde.
Yok Berkcim; görsel bana ait değil.Hâlâ Çalışıyor mu?
Atacaksın çamaşır suyuna bembeyaz misssssKullanılmış mal mı Özellikle hijyen dönemindeyken
Güzel nostalji oldu ama Yine moda olur umarimAtacaksın çamaşır suyuna bembeyaz misssss
Yok yaaa; yakında tenimize monte edecekler... o hale geldi teknoloji.Güzel nostalji oldu ama Yine moda olur umarim
Evet dizilere verdim kendimi Gitmeden elden cıkarayım diyorum. Forum da cok sessiz olunca Sen de yoksun hem Dark izleyeyim gece burdaysan ben de olurum@Forumdash Napıyorsun Yaşlı Kurt ya, birara kayboldun gibi.
Dark'taki teknoloji de iyi @Tolstoyevski Özellikle lambaYok yaaa; yakında tenimize monte edecekler... o hale geldi teknoloji.
@Tolstoyevski Bu konuda kesin yorum yapar. ama Dark izlemekten Beyni Error verdi sanırım
Ben burdayımda yokum... aslında varm ıyım..hangi zamandayım :Evet dizilere verdim kendimi Gitmeden elden cıkarayım diyorum. Forum da cok sessiz olunca Sen de yoksun hem Dark izleyeyim gece burdaysan ben de olurum
Knock Knock yaparsın... duyarsam kapıyı açarımEvet dizilere verdim kendimi Gitmeden elden cıkarayım diyorum. Forum da cok sessiz olunca Sen de yoksun hem Dark izleyeyim gece burdaysan ben de olurum
Derhal Dark izlemeye başla tüm sorularin cevaplari ondaBen burdayımda yokum... aslında varm ıyım..hangi zamandayım :
Yakın arkadaşım geldi geçen çay içmeye darkdan 2 bölüm izledim geldim diyordu.. baktım şaşı bakıyorDerhal Dark izlemeye başla tüm sorularin cevaplari onda
tmm ✊ knock knockKnock Knock yaparsın... duyarsam kapıyı açarım
Sen de başlarsan kör olursun anlaşirsinizYakın arkadaşım geldi geçen çay içmeye darkdan 2 bölüm izledim geldim diyordu.. baktım şaşı bakıyor
1 bölüm izledim... başım ağırdı. ben şuan snowpiecer , the 100 falan idare ediyorumSen de başlarsan kör olursun anlaşirsiniz
Bugün havamız güneşli iyiGünler sonra hava az da olsa esiyor, nem azaldı şimdilik şükür. Sizin orası ne zaman soğusa buraya da illa ki geliyor, tam tersi de rastlanıyor. 😱 @Dosi
Tam havası doğrusu, dalında da taze taze iyi gidecektir afiyet olsun şimdiden.Bugün havamız güneşli iyi
Bugün evde iş falan vardı değerlendiremeyeceğim gibi.
🍒 toplamaya gidecektim ama işim vardı. Dayım toplamaya gitti bir yol kenarında baya var mahalledekiler ne alemde hiç bakmadım çıkamadığımdan bu ara
Aynen. Ankara'da da öyleydi. Daha var ama bazı yerlerde 😊Tam havası doğrusu, dalında da taze taze iyi gidecektir afiyet olsun şimdiden.
Çocukken mahalle arasında, apartmanlara rağmen dut ağaçları vardı bizde de, çıkıp toplardık ve üstümüz başımız kan içinde olmuş gibi gözükürdü kırmızılığından. O günleri hatırladım şimdi sen deyince, ekşi ekşi dalından (ç)aldığımız gibi mideye gömmek ne keyifliydi.. Sonra inşaatlar devreye girdi ve mazi oldu tabi..