Kötü bir şey yazmamıştım ki neden sildin@eskici rica ediyorum sakin ol, sende biraz hatrım varsa
Kötü bir şey yazmamıştım ki neden sildin@eskici rica ediyorum sakin ol, sende biraz hatrım varsa
Diss at ama cevap yazma, karşılıklı diyaloğa girince sıkıntı başlıyor. Görmezden gelme seçeneği yok mu sendeKötü bir şey yazmamıştım ki neden sildin
Normalde hep işin gırgırındayım böyle şeyler de yazmam bilirsin ama arkadaş bazen haddini aşıyorDiss at ama cevap yazma, karşılıklı diyaloğa girince sıkıntı başlıyor. Görmezden gelme seçeneği yok mu sende
Dondurma reisle alakası yok ki konununLütfen sükunet, dondurma reis için değmez... @eskici
Dondurma reisle alakası yok ki konunun
Reisim lobisi derkenTamam ben son mesajını gördüm onun üzerine demiştim, reisim lobisiymiş.
Seni yıllardır tanırım, ilk kez böyle gergin görüyorum. Relax agam.Normalde hep işin gırgırındayım böyle şeyler de yazmam bilirsin ama arkadaş bazen haddini aşıyor
Reisim lobisi derken
Hepsi şu lanet olası korona yüzünden sanırım yıllardır foruma üyeyim, ilk defa veya ikinci kez ceza alıyorum, bu yüzden de biraz ne yapacağımı şaşırdım galibaSeni yıllardır tanırım, ilk kez böyle gergin görüyorum. Relax agam.
Hem komik hem de sinirli olmayı başarabiliyorsun, bu da tuhaf bir durum.
Muhtemelen Korona etkisi evetHepsi şu lanet olası korona yüzünden sanırım yıllardır foruma üyeyim, ilk defa veya ikinci kez ceza alıyorum, bu yüzden de biraz ne yapacağımı şaşırdım galiba
Muhtemelen Korona etkisi evet
Dışarıya gönül rahatlığıyla adım atamıyoruz, kim bilir ne zaman düzelecek bu durum
O son mesajını da sildim, sadece kendini değil, forumu da yakarsın. Burası takip edilmiyor mu sanıyorsun
Dimi, KPSS çalışmam gerekirken. Dertleri bitmiyor ki forumun, görüyorsun işte.Oyy kıyamam işi gücü bıraktın da @eskici takip ediyorsun yaa
Dimi, KPSS çalışmam gerekirken. Dertleri bitmiyor ki forumun, görüyorsun işte.
Beni 30 binler kulübüne sokmayacaksın bu gidişleMuhtemelen Korona etkisi evet
Dışarıya gönül rahatlığıyla adım atamıyoruz, kim bilir ne zaman düzelecek bu durum
O son mesajını da sildim, sadece kendini değil, forumu da yakarsın. Burası takip edilmiyor mu sanıyorsun
Sen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım, Sercan Yıldırım..
Nasıl kafiye
Sonra gidicek misin, yazları aktif olmuyorsun malum.Beni 30 binler kulübüne sokmayacaksın bu gidişle