Kötü bir şey yazmamıştım ki neden sildin@eskici rica ediyorum sakin ol, sende biraz hatrım varsa![]()
Kötü bir şey yazmamıştım ki neden sildin@eskici rica ediyorum sakin ol, sende biraz hatrım varsa![]()
Diss at ama cevap yazma, karşılıklı diyaloğa girince sıkıntı başlıyor.Kötü bir şey yazmamıştım ki neden sildin![]()
Normalde hep işin gırgırındayım böyle şeyler de yazmam bilirsin ama arkadaş bazen haddini aşıyorDiss at ama cevap yazma, karşılıklı diyaloğa girince sıkıntı başlıyor.Görmezden gelme seçeneği yok mu sende
![]()
Dondurma reisle alakası yok ki konununLütfen sükunet, dondurma reis için değmez...@eskici
Dondurma reisle alakası yok ki konunun![]()
Reisim lobisi derkenTamam ben son mesajını gördüm onun üzerine demiştim, reisim lobisiymiş.![]()
Seni yıllardır tanırım, ilk kez böyle gergin görüyorum.Normalde hep işin gırgırındayım böyle şeyler de yazmam bilirsin ama arkadaş bazen haddini aşıyor![]()
Reisim lobisi derken![]()
Hepsi şu lanet olası korona yüzünden sanırımSeni yıllardır tanırım, ilk kez böyle gergin görüyorum.Relax agam.
Hem komik hem de sinirli olmayı başarabiliyorsun, bu da tuhaf bir durum.![]()
Muhtemelen Korona etkisi evetHepsi şu lanet olası korona yüzünden sanırımyıllardır foruma üyeyim, ilk defa veya ikinci kez ceza alıyorum, bu yüzden de biraz ne yapacağımı şaşırdım galiba
![]()
Muhtemelen Korona etkisi evet
Dışarıya gönül rahatlığıyla adım atamıyoruz, kim bilir ne zaman düzelecek bu durum
O son mesajını da sildim, sadece kendini değil, forumu da yakarsın. Burası takip edilmiyor mu sanıyorsun![]()
Dimi, KPSS çalışmam gerekirken.
Dimi, KPSS çalışmam gerekirken.Dertleri bitmiyor ki forumun, görüyorsun işte.
![]()
Beni 30 binler kulübüne sokmayacaksın bu gidişleMuhtemelen Korona etkisi evet
Dışarıya gönül rahatlığıyla adım atamıyoruz, kim bilir ne zaman düzelecek bu durum
O son mesajını da sildim, sadece kendini değil, forumu da yakarsın. Burası takip edilmiyor mu sanıyorsun![]()
Sen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım, Sercan Yıldırım..
Nasıl kafiye
Sonra gidicek misin, yazları aktif olmuyorsun malum.Beni 30 binler kulübüne sokmayacaksın bu gidişle![]()