@xBUGRAx e darbe üstüne darbe.Gerçekler.FOX’ta olması ve kadrosunun iyi olması Can Yaman gibi bir hanzonun oynaması gerçeğini değiştirmiyor.
![]()
@xBUGRAx e darbe üstüne darbe.Gerçekler.FOX’ta olması ve kadrosunun iyi olması Can Yaman gibi bir hanzonun oynaması gerçeğini değiştirmiyor.
![]()
Belli de olmaz ya FOX'un her yeni dizisini ilk bölümden şişirdikleri için.Gerçekler.FOX’ta olması ve kadrosunun iyi olması Can Yaman gibi bir hanzonun oynaması gerçeğini değiştirmiyor.
![]()
Katılıyorum çok da yüksek oranlar alamaz reytingler bu aralar düşük..Bu dizinin AB’de iyi gideceğini düşünüyor musunuz gerçekten?AB şuan TV izlemiyor zaten. Romantik komediler de genellikle Total’de yüksek çıkar. Can Yaman faktörü ve dizilerin bu yaz iyi izlenmeyeceğini düşündüğümden dolayı (aradan dönen dizilerde de gördüğümüz gibi) tahminlerimi yapıyorum.
TOTAL: 4.85
AB: 4.15
ABC1: 4.50
Savunma onu bize.İnsanların libidosunun yüksek olması suç değildir.@Özgür
Ay ne savuncam ben oyuncularla bağ kurmam ama zarar da vermesin yani.Savunma onu bize.![]()
Ne şişirmesi be.Belli de olmaz ya FOX'un her yeni dizisini ilk bölümden şişirdikleri için.![]()
Çeken bilir bu derdi ben anlıyorum Can'ı.Libido önemli tabi.![]()
![]()
Peki.Yok öyle bir şey.Can’ı yok sayacağım FOX ve Özge hatrına.
![]()
Baraj, Zümrüdüanka gibi cazibesi olmayan işler FOX'ta olmasa yüksek başlamazdı kabul edelim.Ne şişirmesi be.![]()
Aynen ben de bu yüzden düşüķ verdim10 reytinglik diziler 5 alamadı uçmuşsunuz.
TOTAL: 4.30
AB: 3.75
ABC1: 3.95
Alıcısı vardı.Baraj, Zümrüdüanka gibi cazibesi olmayan işler FOX'ta olmasa yüksek başlamazdı kabul edelim.![]()
Ay tamam yine anti-FOX savarı devreye sokma.Alıcısı vardı.![]()
Fan değil sadece sempatizan.