O kadar bence ilk bölümden zor alır. Biraz uçmuş gibi geldin banaTotal: 5.98
AB: 6.01
20+AB1: 5.99
Ben de Star fanıyım. Gelecek sezon star iyi işler çıkaracak...Fan değil sadece sempatizan.Ama Amerikan kanalını desteklemekten iyidir.
![]()
Bunlar kanal D'de olsa bitmişti.Baraj, Zümrüdüanka gibi cazibesi olmayan işler FOX'ta olmasa yüksek başlamazdı kabul edelim.![]()
Sen Çal Kapımı izleyecek misin.Ben de Star fanıyım. Gelecek sezon star iyi işler çıkaracak...![]()
Ama ilk bölüm kadro sağlam merak da var izlenir o yüzdenO kadar bence ilk bölümden zor alır. Biraz uçmuş gibi geldin bana![]()
Milliyetçilik yapma koçum.Fan değil sadece sempatizan.Ama Amerikan kanalını desteklemekten iyidir.
![]()
Bir yaz dizisi ilk bölüm ne kadar alabilir kiAma ilk bölüm kadro sağlam merak da var izlenir o yüzden![]()
Sen bile bunu demene rağmen üç dizisini izleyeceksin yanlış bir şey göremiyorum.Kesin yaşanır.![]()
![]()
Hepsi klişe ama semaryolar farklı genç kızlar Can Yaman hayranları Özge Gürel hayranları ve biz dizi severler 5 6 yaparızBir yaz dizisi ilk bölüm ne kadar alabilir kiSonraki bölümler çıkabilir.
Kadrosunu her beğendiğimizi izleyemiyoruz, malum 2,5 saat.Sen bile bunu demene rağmen üç dizisini izleyeceksin yanlış bir şey göremiyorum.![]()
Yarın hüsran olmasınHepsi klişe ama semaryolar farklı genç kızlar Can Yaman hayranları Özge Gürel hayranları ve biz dizi severler 5 6 yaparız![]()
İlk bölüme bir şans veririm ama konusu klişe yaz dizisi...Sen Çal Kapımı izleyecek misin.![]()
Yok canım hüsranlık kadar olmazYarın hüsran olmasın![]()