Stres altında çözdüm testi ya Yiğit'imi hayal kırıklığına uğratırsam diye, öyle de oldu...Güvendiğim dağlara karlar yağmaya devam ediyor...
Şans değil tatlım bu, intikam soğuk yenen yemektir diyorum.![]()
Yıkıldım, paramparçayım, moralman diplerdeyim...
Stres altında çözdüm testi ya Yiğit'imi hayal kırıklığına uğratırsam diye, öyle de oldu...Güvendiğim dağlara karlar yağmaya devam ediyor...
Şans değil tatlım bu, intikam soğuk yenen yemektir diyorum.![]()
Alaca 5'liden tek umudum @sokak sanati kaldı, o da gelip çözsün de ondan bekliyorum yüksek bir şey... (5/10 yaptı...) @Çiğdem @mrt-06Stres altında çözdüm testi ya Yiğit'imi hayal kırıklığına uğratırsam diye, öyle de oldu...
Yıkıldım, paramparçayım, moralman diplerdeyim...
Tabi ki sen!Tercihini sen yap o halde...
Yine iyi 40 yıllık kankaların 5 yapamıyor.5/10 yapmış.@12.Adam
Evet, ben de öyle düşünüyorum... 40 yıllık kankalığımı sorgulama zamanı geldi.Yine iyi 40 yıllık kankaların 5 yapamıyor.![]()
Yapmayan kaldı mı etiket yapalım.Evet, ben de öyle düşünüyorum... 40 yıllık kankalığımı sorgulama zamanı geldi.![]()
Ne yapıyoruz
Konudaki testi bana göre oyla, beni ne kadar iyi tanıyorsun?Ne yapıyoruz![]()
Tamam Survivor bitsin yaparımKonudaki testi bana göre oyla, beni ne kadar iyi tanıyorsun?![]()
BekliyorumTamam Survivor bitsin yaparım![]()
6 tane bildim kankamBekliyorum![]()
Aslan parçası beee.6 tane bildim kankamaslında zor soruları bildim kolayları bilemedim gibi oldu biraz
8 olabilirdi ama olmadı
![]()
Hoş geldin ablam, senle konuşuyoruz zaten ama forumda olmanı özledim.Geldim bugünlük ve yarınlık ne oldu bu nedir![]()