- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Dünkü oyun Berkan'a uymadı. Yoksa paramparça ederdikKendilerini Avengers sanan takıma had bildirdi, profesyonellik kazandı. "Final dörtlüsü" iptal
Dünkü oyun Berkan'a uymadı. Yoksa paramparça ederdikKendilerini Avengers sanan takıma had bildirdi, profesyonellik kazandı. "Final dörtlüsü" iptal
Dün buradaki yorumlarda herkes coşmuştu. Bizimkiler yenildi sandım. Bakmadım hiç. Sonradan açılmışlar demek ki Bugün bi son karşılaşmaya bakayım dedim 9-9 görünce heyecanlandım. Sercan ve Cemal Can başabaş geldi bayrakta ama Elif, Nisa'ya baya fark atınca tamamdır dedim ve olduKendilerini Avengers sanan takıma had bildirdi, profesyonellik kazandı. "Final dörtlüsü" iptal
Bu nasıl yorum. Ozaman herkes için şuna buna uymadı diyelimDünkü oyun Berkan'a uymadı. Yoksa paramparça ederdik
E oluyor öyle. Ondan önce de Sercan'a uymamıştı mesela, adam puzzle yapamıyordu. Berkan da iplerden halkayı götüremediBu nasıl yorum. Ozaman herkes için şuna buna uymadı diyelim
Normal bir Survivor sezonu olsaydı Sercan, Elif, Berkan ve Yasin finalde olurdu. Cemal ve Nisa ağlayarak yarışmadan giderdi. Barış'da ilk haftalarda elenirdi.
Dünkü oyun Berkan'a uymadı. Yoksa paramparça ederdik
İyi de dün Berkan, Elif'ten 2 sayı aldı. 0 çekse neyse.Dün buradaki yorumlarda herkes coşmuştu. Bizimkiler yenildi sandım. Bakmadım hiç. Sonradan açılmışlar demek ki Bugün bi son karşılaşmaya bakayım dedim 9-9 görünce heyecanlandım. Sercan ve Cemal Can başabaş geldi bayrakta ama Elif, Nisa'ya baya fark atınca tamamdır dedim ve oldu
İyi de dün Berkan, Elif'ten 2 sayı aldı. 0 çekse neyse.
Finalde Nisa da Cemal Can da heyecan yaptılar. Sercan - Elif tecrübeleriyle işi bitirdiler.
2 sayı Berkan için çok az. Adam Survivor'un en iyisiİyi de dün Berkan, Elif'ten 2 sayı aldı. 0 çekse neyse.
Finalde Nisa da Cemal Can da heyecan yaptılar. Sercan - Elif tecrübeleriyle işi bitirdiler.
Şerlok beyciğim senin şu karartılanlar listesi vardı. Hepsi teker teker gidince en son kele tutundu işte bu adam da Varsa at o fotoyu @Bully eSercan'ı Galatasaray forması giyerken bile bu kadar savunmamışsındır be adam.
Duygusallık vs profesyonellikİyi de dün Berkan, Elif'ten 2 sayı aldı. 0 çekse neyse.
Davranışlarından rahatsız oluyormuş Aslında en başından beri uzak dursa Yasin'den çok güzel olurdu da Cemal Can Yasin'le yakın olunca bir türlü kopamadılar birbirlerindenDuygusallık vs profesyonellik
Bu arada Nisa niye kafayı Yasin'e takmış bu ara? @MasacRE
Kısa videolarda gördüm
Puan kaybetti seninki. Yasin başkasının arkasından konuşuyor deyip kendisi yapıyorDavranışlarından rahatsız oluyormuş Aslında en başından beri uzak dursa Yasin'den çok güzel olurdu da Cemal Can Yasin'le yakın olunca bir türlü kopamadılar birbirlerinden
Dönüyorlar mı bunlar Türkiye'ye?Temmuz'un 10'una kadar Evrim'i bırakıp nereye gidiyorsun?
Dönüyorlar mı bunlar Türkiye'ye?
Aslında orada kendisinin yüzüne de söyledi ama devamını getirmedi. İkili konuşmalarda tıkanıyor kız, en rahat röportajlarda ifade ediyor kendiniPuan kaybetti seninki. Yasin başkasının arkasından konuşuyor deyip kendisi yapıyor
Mert dönüyor derken, herhalde diğerleriyle birlikte dönüyordur Yalnız tam Evrim oraya gitmişken diğerlerinin dönmesi de büyük talihsizlik olmuş. Biraz da orayı karıştırsaydı Evrim ne güzel olurduMert dönüyor, ama Evrim 2 hafta daha Dominik'te.
Mert dönüyor derken, herhalde diğerleriyle birlikte dönüyordur Yalnız tam Evrim oraya gitmişken diğerlerinin dönmesi de büyük talihsizlik olmuş. Biraz da orayı karıştırsaydı Evrim ne güzel olurdu
Sırada Yasin var gibi duruyor. Orada ikisi yerler birbirlerini artıkBüyük ihtimalle Ersin, Aycan, Ardahan, Yunus Emre'de dönüyordur ama tam bilmiyorum. Evet ortalık karıştırıcı geldi, bunlar dönüyor. Tek başına ne yapacak, kimi kime düşürecek Evrim orada.