TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kendilerini Avengers sanan takıma had bildirdi, profesyonellik kazandı. :A "Final dörtlüsü" iptal :A

Dün buradaki yorumlarda herkes coşmuştu. Bizimkiler yenildi sandım. Bakmadım hiç. Sonradan açılmışlar demek ki :A Bugün bi son karşılaşmaya bakayım dedim 9-9 görünce heyecanlandım. Sercan ve Cemal Can başabaş geldi bayrakta ama Elif, Nisa'ya baya fark atınca tamamdır dedim ve oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Dünkü oyun Berkan'a uymadı. Yoksa paramparça ederdik :A
Dün buradaki yorumlarda herkes coşmuştu. Bizimkiler yenildi sandım. Bakmadım hiç. Sonradan açılmışlar demek ki :A Bugün bi son karşılaşmaya bakayım dedim 9-9 görünce heyecanlandım. Sercan ve Cemal Can başabaş geldi bayrakta ama Elif, Nisa'ya baya fark atınca tamamdır dedim ve oldu :A
İyi de dün Berkan, Elif'ten 2 sayı aldı. :A 0 çekse neyse. :A

Finalde Nisa da Cemal Can da heyecan yaptılar. :A Sercan - Elif tecrübeleriyle işi bitirdiler. :A

İyi de dün Berkan, Elif'ten 2 sayı aldı. :A 0 çekse neyse. :A

Finalde Nisa da Cemal Can da heyecan yaptılar. :A Sercan - Elif tecrübeleriyle işi bitirdiler. :A
2 sayı Berkan için çok az. Adam Survivor'un en iyisi :A

Sercan'ın finale çıkıp ellerinin titreye titreye kaybettiği en az 10 tane oyun bulabilirim :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
Duygusallık vs profesyonellik :A
Bu arada Nisa niye kafayı Yasin'e takmış bu ara? :A @MasacRE
Kısa videolarda gördüm
Davranışlarından rahatsız oluyormuş :A Aslında en başından beri uzak dursa Yasin'den çok güzel olurdu da Cemal Can Yasin'le yakın olunca bir türlü kopamadılar birbirlerinden :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Temmuz'un 10'una kadar Evrim'i bırakıp nereye gidiyorsun? :A

105979909_172868837585930_4420675288818562842_n.jpg

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: 12.Adam and dreamy
Mert dönüyor, ama Evrim 2 hafta daha Dominik'te.
Mert dönüyor derken, herhalde diğerleriyle birlikte dönüyordur :D Yalnız tam Evrim oraya gitmişken diğerlerinin dönmesi de büyük talihsizlik olmuş. Biraz da orayı karıştırsaydı Evrim ne güzel olurdu :A

Mert dönüyor derken, herhalde diğerleriyle birlikte dönüyordur :D Yalnız tam Evrim oraya gitmişken diğerlerinin dönmesi de büyük talihsizlik olmuş. Biraz da orayı karıştırsaydı Evrim ne güzel olurdu :A

Büyük ihtimalle Ersin, Aycan, Ardahan, Yunus Emre'de dönüyordur ama tam bilmiyorum. :A Evet ortalık karıştırıcı geldi, bunlar dönüyor. :( Tek başına ne yapacak, kimi kime düşürecek Evrim orada. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Büyük ihtimalle Ersin, Aycan, Ardahan, Yunus Emre'de dönüyordur ama tam bilmiyorum. :A Evet ortalık karıştırıcı geldi, bunlar dönüyor. :( Tek başına ne yapacak, kimi kime düşürecek Evrim orada. :A
Sırada Yasin var gibi duruyor. Orada ikisi yerler birbirlerini artık :A