Bir de tabi bunlar o kadar büyük değilde tlc'de izlerken çok kilo verenlerin derisi de sarkıyor baya kötü duruyordu
TLC'de yayınlananlar çok kilolu ya.
Bir de tabi bunlar o kadar büyük değilde tlc'de izlerken çok kilo verenlerin derisi de sarkıyor baya kötü duruyordu
Evet arabaya anca sığıyorlar da onlar en az 400 kilo bir de çok fast food yedikleri için bazen diyet listesini görünce kuduruyorlarTLC'de yayınlananlar çok kilolu ya.
Evet arabaya anca sığıyorlar da onlar en az 400 kilo bir de çok fast food yedikleri için bazen diyet listesini görünce kuduruyorlar
Ben de ama bir hamburger yicen ikinciyi ısırmadan bitecek ondan Popeyes'in ekonomix tavukburgerleri var onları çok seviyorum onun dışında pizza falan dışarıda sevmem evdekiler daha güzel geliyor evet onları yerken birden yemiyeceksin diyorlarFast food sevmeyen tek benim galiba, hiç yemedim daha bugüne kadar. Nasıl yiyorlar acaba onları? Diyet listesine uymak zor ya.
Ben de ama bir hamburger yicen ikinciyi ısırmadan bitecek ondan Popeyes'in ekonomix tavukburgerleri var onları çok seviyorum onun dışında pizza falan dışarıda sevmem evdekiler daha güzel geliyor evet onları yerken birden yemiyeceksin diyorlar
Yeme yeme hele hamburger asla ikinciyi ısırmadan bitiyor ben de çok yemek katına çıkmam bir yılda bir kere falan iskender yerim o da canım o ara çok çektiyse bir de işte demin dediğim menü o da canım çok çekerse yerim ki onun haricinde evde birçok şeyi deniyorum tamam çoğunu annem deniyorHamburger, pizza vb. şeyleri hiç yemedim daha. Yememde.
Yeme yeme hele hamburger asla ikinciyi ısırmadan bitiyor ben de çok yemek katına çıkmam bir yılda bir kere falan iskender yerim o da canım o ara çok çektiyse bir de işte demin dediğim menü o da canım çok çekerse yerim ki onun haricinde evde birçok şeyi deniyorum tamam çoğunu annem deniyor