Şu an yapmış oldum.@dreamy sen yorum yaptın mı
Şu an yapmış oldum.@dreamy sen yorum yaptın mı
Kanalımızın kadrolu ismi olarak bu davranışların değerlendirilecek.Şu an yapmış oldum.
Programın adı itiraz ediyoruz olsun bu ka kavga çıktığına göre@dreamy sen yorum yaptın mı
Ortada kavga çıkarılacak bir şey yoktu aslında, sağlık olsun.Programın adı itiraz ediyoruz olsun bu ka kavga çıktığına göre
Kendimi kaosun içinde bulmak istemediğim için yorum yapmadım yanlış anlamaKanalımızın kadrolu ismi olarak bu davranışların değerlendirilecek.
Gelecek bölümde bu hafta kaos çıkaranları programdan banlayacağım. Sorun çıkmayacak.Kendimi kaosun içinde bulmak istemediğim için yorum yapmadım yanlış anlama
90. bölüm konuğunu mu banlayacaksın? 😱Gelecek bölümde bu hafta kaos çıkaranları programdan banlayacağım. Sorun çıkmayacak.
Sen konuktun, konuğun günahı olmaz.90. bölüm konuğunu mu banlayacaksın? 😱
Görmüştüm evetTeşekkür ederiz Deniz, 2-3 soru da kaldırıldı aslında onlar biraz farklıydı bilmem okudun mu önceden. Bazı soruları da birleştirdim aynı diye.
Olurum senin programına tabiTeşekkürler. Gel sen de konuk ol canım.
biraz ortalık karıştı futboldan @mrt-06Yeni bölüm konuğumuz forumun efsane isimlerinden @denizz19, Deniz hakkında itiraflarınızı 1 hafta boyunca bu linkten yapabilirsiniz; https://mrt06fav10.survey.fm/soru-sor
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Şarkı mı söyletiyim.
İyi fikir, söylesin.Şarkı mı söyletiyim.
Tekrarmı başlıyor hayırlı olsun @mrt-06Yeni bölüm konuğumuz forumun efsane isimlerinden @denizz19, Deniz hakkında itiraflarınızı 1 hafta boyunca bu linkten yapabilirsiniz; https://mrt06fav10.survey.fm/soru-sor
@mrt-06 @kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
İtiraf da gönder bari linkten.
Bu bölüme de bak ablacım, yeniydi.
Gönderirim belki @denizz19'a özel. Tabii benim büyük ihtimalle anonim olmaz. Ben kendimi gizlemem.İtiraf da gönder bari linkten.
Aaa bune @Yiğitt soru cevap etmiş 😱 İlk soruda hemen şey değerlendirmesi yapmıs uzman olarak @sokak sanati @serhatt @BullyBu bölüme de bak ablacım, yeniydi.
Şunu da söyliyim dışardan alıngan mı duruyorum bilmiyorum ama alındığım bir nokta yok. Yazılanlara cevap veriyorum sadece.
Üsteki mesajına cevab : evet öylesin çünkü ilk günde etikette olan biriyken sinirlendin diye ilk mesajdaki etiketten beni silip editlemişsin. burda ise ilk etiketlerken ben varım @Araf 'ın alıntısından belli, sonra beni silip yeniden paylaştın etiket.Yeni bölüm konuğumuz forumun efsane isimlerinden @denizz19, Deniz hakkında itiraflarınızı 1 hafta boyunca bu linkten yapabilirsiniz; https://mrt06fav10.survey.fm/soru-sor
@mrt-06 @kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD