Bu gidişle o gerçekten ölmeden dizide ölmez adam her sezon sonu için reyting kapısıÖlsün artık çok bile yaşadı o karakteri![]()
Bu gidişle o gerçekten ölmeden dizide ölmez adam her sezon sonu için reyting kapısıÖlsün artık çok bile yaşadı o karakteri![]()
Yani ama 2 3 sezon devam ediyorsa yapılabilir bence 👍
Tabi en az bir 500 daha gideri var bence14 yıldır ölmeyen Rıza Baba ölmez.![]()
Tabi en az bir 500 daha gideri var bence![]()
Kalbi durmuştu kaç sene önceki sezon finalindeBu gidişle o gerçekten ölmeden dizide ölmez adam her sezon sonu için reyting kapısıha sonra bir de sezon başı var öldü mü ölmedi mi diye
Yaptılar 14.bölümde arabası tarandıHercai'de Akın'ı öldürür gibi yapsınlar 2 - 3 bölüm, belki işe yarar.![]()
Tabiki de final yapması için sebep yok zatenAllah korusun Zafer Ergin'e bir şey olmadığı sürece, karakter de devam eder dizi de.![]()
Kalbi durmuştu kaç sene önceki sezon finalindedediğinde haklısın ölmez
Yaptılar 14.bölümde arabası tarandı
Evet 😂 suat öldüğünde üzmüştü beniHer sezon bir şey oluyor ama dizinin ana karakterlerine hiç bir şey olmuyor.![]()
Tabiki de final yapması için sebep yok zaten
Mardin'de deniz yok kiO bölüme gelmeden bıraktığım için bilmiyordum.Bu sezonda Reyyan'a yapsın, denize düşsün mesela.
![]()
Onu hiç düşünmemiştimGöl vardır.![]()
Anladım uçurumdan düşebilirler bence sezon finalinde klasik dizi sezon finaliO bölüme gelmeden bıraktığım için bilmiyordum.Bu sezonda Reyyan'a yapsın, denize düşsün mesela.
![]()
Anladım uçurumdan düşebilirler bence sezon finalinde klasik dizi sezon finali![]()
Hah orası çok iyi yalnız sahne biraz uzun olsa dizinin sahnesi Yarına Tek Bilet'in son sahnesine dönüşecekmişBuradan aşağıya rahatça düşebilir.