TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ne istiyordun Utkucum..Liseli aşıklar gibi( gerçi sizinkinin yaşı uygun) Al Notlarımı ver Notlarımı mı demesini :D :D :D
Bir şey kanıtlayamayacaksa öyle sallamayacaktı abi. Nisa'nın onu reddettiğinin kanıtları var ama onun aksine :D

Bir tespitim var ama önce Nisa’yı dinleyelim, ona göre yazarım buraya. :A

EbJQP2nXsAUGc0K

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Nisa'nın hiçbir zaman Sercan'a umut verecek bir davranış yaptığını görmedim eğer olsaydı görürdük mutlaka. Sercan fanları ne dediğini bilmiyor yine. :D
Ben Fan falan değilim dostum.. hatta senin gibi asla değilim.

Kendi düşüncelerimi belirttim ; Nisayı tutmuyorum diye onla alakalı her olumsuz yorumu DİSS leyen ben değilim.

Ben Fan falan değilim dostum.. hatta senin gibi asla değilim.

Kendi düşüncelerimi belirttim ; Nisayı tutmuyorum diye onla alakalı her olumsuz yorumu DİSS leyen ben değilim.
Biraz sakin ol bakalım. Nisa'ya karşı olan yorumlarını sevmediğim için dislike vermemden normal ne var? Olayı farkla tarafa çekme. Nisa Sercan'a umut verecek birşey yapmamış olsa Sercan'da böyle davranmazdıya getirmişsin olayı ama Nisa'dan herhangi bir davranış hiçbir zaman görmedik.

Biraz sakin ol bakalım. Nisa'ya karşı olan yorumlarını sevmediğim için dislike vermemden normal ne var? Olayı farkla tarafa çekme. Nisa Sercan'a umut verecek birşey yapmamış olsa Sercan'da böyle davranmazdıya getirmişsin olayı ama Nisa'dan herhangi bir davranış hiçbir zaman görmedik.
Ben her zaman sakinim...

Görmedin elbet çünkü sende bende ; bize gösterilenleri görebiliyoruz sadece.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Yaaa Sercan Yıldırım abi bu :A Karakterini sevmem pek ama niye Nisa'ya takılıp platonik olsun ki bu adam ünlü bir adam :D Nisa'nın olayları abarttığı ispatlanmış galiba zaten tuhaf bir kızdı :A

Yine fragmanın ötesinde hiçbir şey göremedik. Günün kazananı her zamanki gibi...

images-2.jpeg

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Yaaa Sercan Yıldırım abi bu :A Karakterini sevmem pek ama niye Nisa'ya takılıp platonik olsun ki bu adam ünlü bir adam :D Nisa'nın olayları abarttığı ispatlanmış galiba zaten tuhaf bir kızdı :A
Sercan Yıldırım ünlü mü? :A Survivor'a gelen "ünlüler"in ortak kesişim kümesi "bitik"liktir. :A

Ne dedi "Sercan Abi", dinlemedim kendisini. Kısa bir özet geçer misin canım? :A
Nisa'nın da ona ilgisi varmış. Karşılıklıymış her şey. Buna dair de kanıtları varmış. Elinde notlar varmış bununla ilgili ama Nisa'yı korumak için göstermek istememiş :A

• İlginç
Reactions: DarkLegenD