'Doğduğun Ev Kaderindir' Dizisi Tekrardan Sete Çıktı!

Evet Niki içimi bayıyor mesela o laf söyleyince de benim için çok iyi oluyor sahneleri izle çok iyiler hele Paramparça daki neredeyse fenomen ya da ben öyle biliyorum :A

Geçen sezon Birce ve Ayta için izliyordum, bu sezon Enis ve Ayta için. :A

Paramparça'ya başlayacağım ama çok uzun o ya. :A Alina var diye izlemeyi düşünüyordum bir ara.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Geçen sezon Birce ve Ayta için izliyordum, bu sezon Enis ve Ayta için. :A

Paramparça'ya başlayacağım ama çok uzun o ya. :A Alina var diye izlemeyi düşünüyordum bir ara.
Valla ben Birce Ayta Enis ve Ferman'ı çok sevdim :A
Çok sıkarsa bölüm olarak sahne olarak izle Alina çok iyi oynadı orada da

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Evet ya bölümler kısa olsa çok iyi olacak da işte anlamiyorlar mesela netflix dizileri falan kısa kısa çok iyi biz de günlük diziler 40 dakika yapacak bir şey yok

Günlük diziler de 40 dakika değil artık. :A 1 saati geçiyor bazen...

Dijitalde yayınlanan diziler bu yüzden daha iyi oluyor, bitirdikten sonra tekrar izleyebiliyorsun bir kaç gün içerisinde. Ama TV dizilerini en az 1 - 2 haftada anca bitirirsin. :D

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Günlük diziler de 40 dakika değil artık. :A 1 saati geçiyor bazen...

Dijitalde yayınlanan diziler bu yüzden daha iyi oluyor, bitirdikten sonra tekrar izleyebiliyorsun bir kaç gün içerisinde. Ama TV dizilerini en az 1 - 2 haftada anca bitirirsin. :D
Ben youtubeda denk gelince öyle görüyorum izlemiyorum zaten günlük dizi
Evet 1 2 haftada normali bir de 100 150 bölüm olanlar ölene kadar izlersin artık :A

• Güldürdün
Ben youtubeda denk gelince öyle görüyorum izlemiyorum zaten günlük dizi
Evet 1 2 haftada normali bir de 100 150 bölüm olanlar ölene kadar izlersin artık :A

Eskiden takip ediyordum günlük dizileri. Adını Sen Koy, İki Dünya Arasında falan vardı. :A Şimdi tek Seksenler var. :F

Evet, 100 bölüm, her bölüm 2 saat desek... 200 saat ediyor. :A

Eskiden takip ediyordum günlük dizileri. Adını Sen Koy, İki Dünya Arasında falan vardı. :A Şimdi tek Seksenler var. :F

Evet, 100 bölüm, her bölüm 2 saat desek... 200 saat ediyor. :A
Ben eskiden bir Deniz Yıldızı'nı severdim
Aman hiç uyumasan 8 günde biter hadi 9 a sarkıversin :F

• Güldürdün
Evet ben de çok istiyorum bir de senaryosu güzel olsa tadından yenmez bir de şeye bakayım diyorum Gün14 Şahsiyet belki Fi izlediysen önerdiğin var mı

Şahsiyet'i yeni izledim, güzel dizi. Gün14'ü de tüm bölümler yayınlandıktan sonra izleyeceğim. Fi'yi hiç izlemedim.