İki saat yerli dizi izlediğine pişman olursun, yabancı dizi izlemeye başlasan.Hiç zannetmiyorum.
İki saat yerli dizi izlediğine pişman olursun, yabancı dizi izlemeye başlasan.Hiç zannetmiyorum.
İki saat yerli dizi izlediğine pişman olursun, yabancı dizi izlemeye başlasan.
Yani "böyle de iyi" derken, yarım saat yavaşlatılmış bir şekilde yürüyen oyuncuları görmekten zevk alıyorsun yani.İnternet dizileri izleyince dedim bunu. Mesala Alef 40 dakika, 4N1K Yeni Başlangıçlar 1 saat, Aşk 101 50 dakika vs. Normal dizilerde böyle olsa daha iyi olur, ama böyle de iyi yine.
Yani "böyle de iyi" derken, yarım saat yavaşlatılmış bir şekilde yürüyen oyuncuları görmekten zevk alıyorsun yani.
Onları izleyeceğin vaktini bilime ver, atomu parçalarsın, o derece.Evet, arkaya da güzel bir müzik koydular mı tam oluyor.
Onları izleyeceğin vaktini bilime ver, atomu parçalarsın, o derece.
"Arka Sokaklar" dedin az önce. Dört yaşından beri yayınlanan dizinin tamamını izledin mi? Senin gibi, oradaki çocuklar da büyüdü o diziyle.Öyle ama izleyince bırakamıyor insan.
"Arka Sokaklar" dedin az önce. Dört yaşından beri yayınlanan dizinin tamamını izledin mi? Senin gibi, oradaki çocuklar da büyüdü o diziyle.
Ben her yerde varlık gösteriyorum, mersi canım.Bence o konuda @serhatt senin bir tık üstünde. Her konuya yazıyor kendisi, seni çok fazla göremiyorum. Survivor konusuna yazıyormuşsun aslında onca mesajı.
Dört yaşındayken ailen oturtmuştur televizyonun başına, o zamandan alışmışsındır zaten diziye. Dört yaşında Arka Sokaklar izleyen bir @Emre Ozansoy var.Geçen sene ilk bölümlerine bakmıştım teve2'de yayınlanırken. Sonrası zaten bildiğim bölümlerdi. Sonradan izledim.
"Her yerde" mi diyorsun, "yerde" mi? Bu neyin yeri?Ben yerde varlık gösteriyorum, mersi canım.
Dört yaşındayken ailen oturtmuştur televizyonun başına, o zamandan alışmışsındır zaten diziye. Dört yaşında Arka Sokaklar izleyen bir @Emre Ozansoy var.
Her yerde."Her yerde" mi diyorsun, "yerde" mi? Bu neyin yeri?
O zaman yerden kalkarsın işte, her yerde olursun.Her yerde.
Bebekken izliyorsundur onları. Gerçi sürekli oynattıkları için çocukluk da kurtarır.Küçükken izlediğim Cennet Mahallesi, Selena, En İyi Arkadaşım, Acemi Cadı falan vardı.
Bebekken izliyorsundur onları. Gerçi sürekli oynattıkları için çocukluk da kurtarır.
Uzatma.O zaman yerden kalkarsın işte, her yerde olursun.
Benim eskiden sınıflandırmam, yedi yaşına gelene kadar bebekti. Tabii çocuk oluyorsun, ayrı konu. Senden üç yaş küçük kardeşimin ilk dizisi Bez Bebek'ti. Onu da izlemişsindir.4 - 5 yaşında bebek olunmuyor herhalde.
Sen iste, kısa keselim.Uzatma.
Her yerde varlık gösteriyorum dedim, baştan alalım.Sen iste, kısa keselim.