Bu program çok mu dolu günde yayınlanıyor.Reytingini de görelim boş yaz gününde sıralamada üstte olmak kolay.![]()
Bu program çok mu dolu günde yayınlanıyor.Reytingini de görelim boş yaz gününde sıralamada üstte olmak kolay.![]()
Zamanında izlemez miydiniz.Popstar Alaturka izliyorum ben Youtube'dan efsaneymiş..![]()
Survivor, Milyoner gibi formatlar olduğu sürece dolu evet.Bu program çok mu dolu günde yayınlanıyor.![]()
Bahaneler bitmez...Survivor, Milyoner gibi formatlar olduğu sürece dolu evet.Ayrıca ilk bölümleri kışın yayınlandığı için kopukluk oldu ona rağmen iyi sayılır.
![]()
Zamanında izlemez miydiniz.
Biz izliyorduk, hatta Orhan yoruma başlayınca zap yapıyorduk bayıyor diye.Mehtap'a da oy göndermiştik.
![]()
Tipin de değil nasıl beğendin. 😱Yok nedense hatırlamıyorum.Osmantan çok tatlıymış Acun'a bin basar.
![]()
Bahane değil gerçek yoksa bu yarışma da geçen yaz 2-3. sıraya kadar çıkmıştı.Bahaneler bitmez...![]()
Zaten senin zevklerini ciddiye alan yok demek ki doğru yoldayım.Zevksiz.
Benim ciddiye alınmasa da zevklerim var sende o da yok.Zaten senin zevklerini ciddiye alan yok demek ki doğru yoldayım.![]()
İyice abarttın.Aman tanrım. Yarın 1 alabilecek mi bakalım.![]()
1.17 alacak bak gör.İyice abarttın.![]()