Işıl Yücesoy 'Benimle Söyle'ye Konuk Oluyor! | 27 Haziran

FOX'a son gelişi faciayla sonuçlanmıştı şimdi tadını çıkararak izle bakalım. :A Ay gidip destansı çöküşe tekrar bakacağım dayanamıyorum. :A @xBUGRAx

• Sinir Bozucu
Reactions: xBUGRAx
Aman aşk olunca karakter çok farketmez zaten Murat Soner diyordu onun için biryerleriyle dağları deviren sakar kız diye asıl yeteneklerinin bu olması gerekiyor :F

Bilmiyorum ya, geçen yaz Her Yerde Sen'in sadece sahnelerini izlemiştim ben. Benim Tatlı Yalanım ve Afili Aşk'ı TV'den takip etmiştim. :Z

Bilmiyorum ya, geçen yaz Her Yerde Sen'in sadece sahnelerini izlemiştim ben. Benim Tatlı Yalanım ve Afili Aşk'ı TV'den takip etmiştim. :Z
Ben Afili Aşk'ı izlemem diyordum bir onu izledim BTY'nin ilk bölümüne baktım da biraz dramli falandı izlemedim bir de Canevim'e takmıştım öyle dram dram

Ben Afili Aşk'ı izlemem diyordum bir onu izledim BTY'nin ilk bölümüne baktım da biraz dramli falandı izlemedim bir de Canevim'e takmıştım öyle dram dram

Afili Aşk güzeldi baya, ama sezon başlayınca bozmuştu. BTY'de dramlı bir şey yoktu aslında... (b)

Canevim'i hiç izlemedim. :A Ama Kimse Bilmez vardı, ona bakmıştım. :F

Kanal D'nin sitesi berbat. Bölümler part part yükleniyordu. :( Blu TV'ye üye olmaya zorluyorlardı. :A
Aynen bir işi doğru düzgün beceremeyen kanald vardı Acemi Cadı izliyim diyordum çok da severim yok blu tv de bir var almadim da işte Yarım Kalan Aşklar bir de Burcu Biricik'in yeni filmi çıkınca bir aylığına alacağım

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aynen bir işi doğru düzgün beceremeyen kanald vardı Acemi Cadı izliyim diyordum çok da severim yok blu tv de bir var almadim da işte Yarım Kalan Aşklar bir de Burcu Biricik'in yeni filmi çıkınca bir aylığına alacağım

Alef için aldım ben, iptal ettim. :A Aynen ben de Yarım Kalan Aşklar ve film için tekrar alabilirim. :Z

Afili Aşk güzeldi baya, ama sezon başlayınca bozmuştu. BTY'de dramlı bir şey yoktu aslında... (b)

Canevim'i hiç izlemedim. :A Ama Kimse Bilmez vardı, ona bakmıştım. :F
Afili Aşk'a bakmadım BTY'yi de 1.bölümden sonra bıraktım bir de Kimse Bilmez varken ben Leke izliyordum onu da m yt de geçen yaz 3 bölüm baktım onu tamamlıyım bari