İLLER BİRBİRİNİ YİYOR
Değerli FAV10 Sakinleri;
Beraber yola çıktığımız ; EN Favori, En Sevilen,En Güçlü İli Bulma yolundaki maceramızda geldik finale..
Finalde Elimizde ülkemizin İki Güzide Şehri Kaldı..
Sizlerin oyları ile 81 ilde İstanbul ve İzmir Finalde Boy Göstermeye hak kazandı..
Bu macerada Son 6 'Ya a kadar ulaşıp Elenen Muğla,Antalya,Kayseri ve Başkentimiz Ankara'yı tebrik ediyorum.
3 Gün sonra FAV10 olarak EN FAVORİ İLİMİZİ belirlemiş olacağız.
Haydi Bakalım Değerli Üyeler;
Artık son duraktayız; gösterin son hamlenizi ve gönlünüzdeki ili EN FAVORİ, EN GÜÇLÜ, EN SEVİLEN İl yapınız....
HAYDİ BAKALIM.... İLLER BİRİRİNİ YİYOR DEV FİNALİ BAŞLASINNNNNN...
GELSİNNNNNNNNNNN SAHNEYEEEE İSTANBUL VE İZMİR.
İSTANBUL
İZMİR
Bol yorumlu,keyifli , eğlenceli bir final diliyorum. 3 gün boyunca gönlünüzce tuttuğunuz İli Yedirmemek adına hertür tanıtım,resim,müzik paylaşabilirsiniz...
Duyanlar,duymayanlara ,görenler görmeyenlere söylesin bol katılımlı bir final olsun.
Sevgilerimle. Herkese FİNALE kadar gösterdiği Destek için Teşekkür Ediyorum.
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @emrecnn @slhttnmtl @Angelica @Zeyno45 @Sflr12 @Atlass @DiziTv @RESUL KAYA @secquin @34rcp44 @Abdülhey @Felon