TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

:A Yapma İsmail yapma ya kim düştü orda Barış değilmi nerden bilecem yanlışlıkla düştüm sözü ama iyi niyetle söylenenen söz değil o zaman da savundun İsmail ya yapma
Hayır o zaman savunmadım yanlış hatırlıyorsun. 😱 Neyse saygı duyuyorum düşüncelerine sen bilirsin abla çok üstelemeyeceğim. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
:A Yapma İsmail yapma ya kim düştü orda Barış değilmi nerden bilecem yanlışlıkla düştüm sözü ama iyi niyetle söylenenen söz değil o zaman da savundun İsmail ya yapma
Melekcim,
İsteğen istediğini savunsun..

Sen Barışı diğerlerine göre bir tık daha fazla sevdiğin için kendinin haklı olduğunu kabul ettirene kadar İsmaile yazacaksın.

orta yolu bulamazsınız, boşa üzmeyin kendinizi.

keyfinize bakınız.

Hayır o zaman savunmadım yanlış hatırlıyorsun. 😱 Neyse saygı duyuyorum düşüncelerine sen bilirsin abla çok üstelemeyeceğim. :A

:A Niye kızın üstüne gidiyorlar falan dedin ya neyse bende senin düşüncene saygı duyuyorum :D neyse bencede kapatalım keyfim yerine geldi bu akşam neşeli olalım sevgili gelinim:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Melekcim,
İsteğen istediğini savunsun..

Sen Barışı diğerlerine göre bir tık daha fazla sevdiğin için kendinin haklı olduğunu kabul ettirene kadar İsmaile yazacaksın.

orta yolu bulamazsınız, boşa üzmeyin kendinizi.

keyfinize bakınız.

Kapattık abi konuyu tmm ayrıca niye öyle yapayım..

Ya arkadaş bu ekibe ödül kazanmak hiç yakışmıyor be :A Nerede o geçen haftaki kazanan ekip, nerede bunlar :A

• Olmamış
Reactions: eskici
Berkan geçen haftaki ekipten zaten, onu ayrı tutuyorum da gerisi yok yani olmuyor :A Berkan da bizimkilerle birlikte daha iyiydi bir de :A
Tamam artık takım mı kaldı..yarına bireyselllllllll... görecezzzzzzz
Bu arada birazdan anket geliyorrr Finallllll

Herşey İzmir için :D

@Tolstoyevski pusuya yattı İstanbul için hazırlanıyor :D

Ya arkadaş bu ekibe ödül kazanmak hiç yakışmıyor be :A Nerede o geçen haftaki kazanan ekip, nerede bunlar :A

Babako'yu bıraksan adaya döner, diğer ekiple aç kalır Utku beyciğim. :A Dünyanın en enerjik adamının bile yaşam enerjisi yok oldu resmen. :A