The_Erinch
Favori Üye
Hayır o zaman savunmadım yanlış hatırlıyorsun. 😱 Neyse saygı duyuyorum düşüncelerine sen bilirsin abla çok üstelemeyeceğim.Yapma İsmail yapma ya kim düştü orda Barış değilmi nerden bilecem yanlışlıkla düştüm sözü ama iyi niyetle söylenenen söz değil o zaman da savundun İsmail ya yapma
Melekcim,Yapma İsmail yapma ya kim düştü orda Barış değilmi nerden bilecem yanlışlıkla düştüm sözü ama iyi niyetle söylenenen söz değil o zaman da savundun İsmail ya yapma
Hayır o zaman savunmadım yanlış hatırlıyorsun. 😱 Neyse saygı duyuyorum düşüncelerine sen bilirsin abla çok üstelemeyeceğim.
Melekcim,
İsteğen istediğini savunsun..
Sen Barışı diğerlerine göre bir tık daha fazla sevdiğin için kendinin haklı olduğunu kabul ettirene kadar İsmaile yazacaksın.
orta yolu bulamazsınız, boşa üzmeyin kendinizi.
keyfinize bakınız.
Evet hediyemi bulabildin mi bakalım.Niye kızın üstüne gidiyorlar falan dedin ya neyse bende senin düşüncene saygı duyuyorum neyse bencede kapatalım keyfim yerine geldi bu akşam neşeli olalım sevgili gelinim
Evet hediyemi bulabildin mi bakalım.
Denizide getireceğimmmManisa’da nerede kullanılır ki o
Sen ne istiyorsun olm ElifimdenYa arkadaş bu ekibe ödül kazanmak hiç yakışmıyor be Nerede o geçen haftaki kazanan ekip, nerede bunlar
Bizim şehrimiz denizsiz de güzel.Denizide getireceğimmm
Deniz hep bonus oluyor be olm..Bizim şehrimiz denizsiz de güzel.
Elif'i severiz de hiç uyumlu ve eğlenceli bir ekip değil bu İzleyenlerin çoğu kapatmıştır şimdi tv'yiSen ne istiyorsun olm Elifimden
Bak hiççç Nİsayaa laf ediyor muyum
@dreamy kapattırmaz o tv leriElif'i severiz de hiç uyumlu ve eğlenceli bir ekip değil bu İzleyenlerin çoğu kapatmıştır şimdi tv'yi
Berkan geçen haftaki ekipten zaten, onu ayrı tutuyorum da gerisi yok yani olmuyor Berkan da bizimkilerle birlikte daha iyiydi bir de
Tamam artık takım mı kaldı..yarına bireyselllllllll... görecezzzzzzzBerkan geçen haftaki ekipten zaten, onu ayrı tutuyorum da gerisi yok yani olmuyor Berkan da bizimkilerle birlikte daha iyiydi bir de
Tabii ki abi İzmirimizin arkasındayız. 🍻 ( )Deniz hep bonus oluyor be olm..
Ahhh ahhhh.... Neyse İzmirimizi destekliyor muyuz İstanbula karşı
Ya arkadaş bu ekibe ödül kazanmak hiç yakışmıyor be Nerede o geçen haftaki kazanan ekip, nerede bunlar
🍻Tabii ki abi İzmirimizin arkasındayız. 🍻 ( )