Yüklüyor, sistem güncellemesi de gelmiş bir yandan.![]()
Suç bizde, bu güncellemenin varlığından haberdar olduğumuz halde dillendirmedik resmen.
Yüklüyor, sistem güncellemesi de gelmiş bir yandan.![]()
73 dakika kalmış.Net hızı ne durumda?![]()
Benimki gibi o zaman73 dakika kalmış.![]()
Senin bir de dün başına gelmiş daha, söyleseydiniz keşke önceden.Benimki gibi o zamanDün gece 2 gibi Şerlok ve Tolstoyla maç atayım dedim 90 dakikayla karşılaştım yalan oldu
![]()
Amatörlük yaptık bu kadar uzak kaldığını hesaba katamadıkSenin bir de dün başına gelmiş daha, söyleseydiniz keşke önceden.![]()
Dedim de haftalardır PS4 açmadım diye.Amatörlük yaptık bu kadar uzak kaldığını hesaba katamadık![]()
Bende maçlar başladı sanmıştım. @Sherlock @bazinga @Tolstoyevski @MasacREDedim de haftalardır PS4 açmadım diye.![]()
Abone bile oldum.Gol vuruşu çok klas,ölçülü bir aşırtma 👏Videoları yükleyebilirsem şu kanala yüklerim gol özetlerini en azından.
Online bir maçtı o, şu an golleri hatırlayamıyorum kaydetmediğim için ama güzel gollerdi@Tolstoyevski 40-44-50 dk lardaki goller nasıl geldi?
Online diyorsun linkini atsan da şu garibi sevdirsenOnline bir maçtı o, şu an golleri hatırlayamıyorum kaydetmediğim için ama güzel gollerdi![]()
Link olmuyor konsolda malum o yüzden silindi gitti diyebiliriz geçmişteki tüm online maçlar sağlık olsun.Online diyorsun linkini atsan da şu garibi sevdirsen![]()
Periscope a ne dersiniz?Link olmuyor konsolda malum o yüzden silindi gitti diyebiliriz geçmişteki tüm online maçlar sağlık olsun.![]()
Mümkün değil gerçekten, internet hızım çok düşük 5-6’larda.Periscope a ne dersiniz?![]()
Sizin adınıza başkası da yapabilir.Mümkün değil gerçekten, internet hızım çok düşük 5-6’larda.![]()