Sayı alırken bile sıkıldım bunaldım deyip eşya fırlatmalar normalse birşey diyemem
Haftaya Evrim elenirse neşesi yerine gelir tabi Evrim dokunulmaz olup başkalarını yemezse
Sevmediğin insanla ortamda olacağını bilirsen bu tepki verilir bence normal
Sayı alırken bile sıkıldım bunaldım deyip eşya fırlatmalar normalse birşey diyemem
Haftaya Evrim elenirse neşesi yerine gelir tabi Evrim dokunulmaz olup başkalarını yemezse
İzlesen de bir şey değişeceğini düşünmüyorum ama neyse.Ne oldu ki izleyemedim ben yorum yapamıcammm
Evet abla o gereksiz dedi.
İzlesen de bir şey değişeceğini düşünmüyorum ama neyse.
@Emre Ozansoy tam olarak ne oldu Barışa
Oyunu kazandıktan sonra bench'e giderken atış yaptıkları yerin önünde olan tahtaya takıldı.
Bir de diyorki bu ev küçük değil mi?Bulup da beğenmemek ne kadar nankörce bir davranış.Değişmeyen tek şey Evrim sevmemem olur başka birşey olmaz İsott
HayırHımm peki görüntüye bakarmısınız demişti Evrim bakıldımı?
Hımm peki görüntüye bakarmısınız demişti Evrim bakıldımı?
O zaman abla Evrim nefretini ve Barış sevgini bir kenara bırakarak izlemeni tavsiye ederim o kısmı.Değişmeyen tek şey Evrim sevmemem olur başka birşey olmaz İsott
Bakıldı mı bilmiyorum ama atış yaptığı anı ve düştüğü anı tekrar gösterdiler. Atış yaptıktan sonr düşüyor.
O zaman abla Evrim nefretini ve Barış sevgini bir kenara bırakarak izlemeni tavsiye ederim o kısmı.
Sev demiyorum zaten.Hımm iyi bari birşey olmamış ya
@dreamy görüntüyü izleyeyim yorum yaparım bir insanı sevmemişsem maalesef bir daha hiç sevemem
Sev demiyorum zaten.
Yalnız orada Barış’ın düşüşü için demedi “görüntülere bakar mısınız” lafını. Atışlar geçersiz olabilir diye itiraz etmişti. Barış’ın düşüşünü de kazandıktan sonra kendini yere attı sandı işte sevinçten ve yorgunuktan. Körü körüne savunacak olsam geçen “Yemek verin kendine gelir” dediğinde savunurdum.Valla ben bu konuda fanlığımı nefretimi bir kenara bırakarak merhametli ve vicdanlı bir birey olarak yorumumu yaptım her ne kadar bana inanmasanızda bu böyle yorumlardan anladığım kadarı ile yorum yapayım fragmanın azizliğine uğramışım kabul ediyorum ben tam fragmandaki gibi olacak sanıyordum ama yinede Evrimin görüntülere bakarmısınız ben yanlışlıkla düşmediğini nerden bilecem abi sözü hoş değil bana diyorsun körü körüne savunan sensin İsmail kabul et bunu
Yalnız orada Barış’ın düşüşü için demedi “görüntülere bakar mısınız” lafını. Atışlar geçersiz olabilir diye itiraz etmişti. Barış’ın düşüşünü de kazandıktan sonra kendini yere attı sandı işte sevinçten ve yorgunuktan. Körü körüne savunacak olsam geçen “Yemek verin kendine gelir” dediğinde savunurdum.