Kime göre neye göreYa Aile Arasında dediğiniz film sori de finale demek ki 2017 senesinin vasatlığından çıkmışAyla dediğimiz film de son yılların tartışmasız en iyi Türk filmi fark az bile
![]()
Kime göre neye göreYa Aile Arasında dediğiniz film sori de finale demek ki 2017 senesinin vasatlığından çıkmışAyla dediğimiz film de son yılların tartışmasız en iyi Türk filmi fark az bile
![]()
O zaman tartışmasız olmuyor o dediğinBana göre![]()
Ya objektif olun Ayla ile kıyaslanamayacak bir film işteO zaman tartışmasız olmuyor o dediğin![]()
Ayla fazla abartılıyor. Severiz böyle duygusal filmleri şişirmeyiYa objektif olun Ayla ile kıyaslanamayacak bir film işte![]()
Ben ki komediciyimdir her zaman bana böyle diyemezsinAyla fazla abartılıyor. Severiz böyle duygusal filmleri şişirmeyiEn sonda 7. koğuşu şişirdik, o da kendi senesinde şampiyon olacaktır mutlaka
![]()
Aile Arasında da son yıllardaki en iyi komedilerden biridirBen ki komediciyimdir her zaman bana böyle diyemezsin![]()
Son yıllarda çok iyi komedi çıkmadı yaAile Arasında da son yıllardaki en iyi komedilerden biridir![]()
Kaçma Birader'i izlemedim de, Aile Arasında diğer ikisinden aşağıda kalmazSon yıllarda çok iyi komedi çıkmadı yaKara Bela, Kaçma Birader, Bana Masal Anlatma Aile Arası'ndan iyi ama
![]()
Ya Cem Yılmaz mı kaldı Allah aşkınaAh ah... Cem Yılmaz şu Erşan Kuneri’ye bir spin-off çekse burada diğerlerini konuşmayacağız bile.![]()
Ya Cem Yılmaz mı kaldı Allah aşkınaArif v 216'yı gördük onu bile batırmayı başardı
![]()
İzle izle uyku sorunu çekiyorsanBen onu beğenmiştim.Karakomik Filmler’i izlemedim ama kötü değildir bence, Cem Yılmaz’ı severim ben ya.
![]()
İzle izle uyku sorunu çekiyorsanCem Yılmaz iyiydi şimdi ortalama
En son düzgün işi Yahşi Batı adamın
![]()