Bir ara EA Sports FİFA genel konusu açalım ben ya da Sherlock açsın, oradan zaman zaman atarız Haxball misali randevulaşarak.
Açarız, onu da açarız. O bölümde at koşturuyoruz bir aydır zaten.
Bir ara EA Sports FİFA genel konusu açalım ben ya da Sherlock açsın, oradan zaman zaman atarız Haxball misali randevulaşarak.
Şuna nasıl bağ kurulmaz ki... Bir tokat indirmiş, etrafa kan damlacıkları saçılmış... Gel de bağlanma... @MEnes
FİFA konusunu ben açayım mı heveslendim birden, istersen sen hazırla konuyu özelden gönder ben açayım Sabarcılık sömürge kültürünü destekler, birbirimizi sömürmeyi...Açarız, onu da açarız. O bölümde at koşturuyoruz bir aydır zaten.
FİFA konusunu ben açayım mı heveslendim birden, istersen sen hazırla konuyu özelden gönder ben açayım Sabarcılık sömürge kültürünü destekler, birbirimizi sömürmeyi...
Güzel yerden vurmuş Zey ama geç de olsa fark etmişsin tabi bunu... MIKASA kırmızı çizgimizdir hayran olmamak elde mi bee...Şuna nasıl bağ kurulmaz ki... Bir tokat indirmiş, etrafa kan damlacıkları saçılmış... Gel de bağlanma... @MEnes
Ne yani GS ve İstanbul'a olan bağa saygı duymuyor musun 😱 Geç kafama dang etti. 😱
Bu soruyu benim sormamı beklersiniz normalde ama adaşım benim yerime sormuş... Sevdim...
Sonunda beeee. Saldın artık Mikasa'mızı, muazzammm...
10 sene öncesine gitmek isterdim, belki şuan bazı şeyler farklı olurdu.Al sana soru Hayatında elinde olsa değiştireceğin ilk 3 şey
Cevabı vermiştimHiç içki içtin mi? @Dosi
6.... En büyük "ASLA "n. ( özel değilse)
.... asla sigara ve içki alışkanlığım olmaz.
Bana mı bu soru?
Kanımızı donduruyorsun...Bana mı bu soru?
Etiketlemediğin için farketmedim
Cevabım asla
Evet canım. Annem İsveçli benim 😊
Alışkanlık başka denemek başka ama Yani sormak istediğim şey bir yudum da olsa alkol içmedin mi?Cevabı vermiştim
En sevdiğim şeyKanımızı donduruyorsun...
Benim de. Sana anlattım mı bilmiyorum bir ara hastaneye gittiğimde benden kan almaya çalışmışlardı, kan gelmiyordu. Kanımı donduruyorsun diye diye kanım donmuş gerçekten...En sevdiğim şey
Yok içmedim. Hiç merak dahi etmedim.Alışkanlık başka denemek başka ama Yani sormak istediğim şey bir yudum da olsa alkol içmedin mi?
Neden peki?Yok içmedim. Hiç merak dahi etmedim.
Sigara tecrübemi de bir ara anlatmıştım
Aaaa annenin İsveç'li olduğunu blmiyordum. 😱 Nasıl tanışmışlar, babanla merak ettim?Evet canım. Annem İsveçli benim 😊
Babam burada düzenini kurduğu için burda kaldık.