eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

@Dosi bu bölüme hoşgeldin kolay gelsin
BHD :D
Forumun en duygusal insanısın ve bu duygusallık beraberinde çabuk kırılmayıda getiriyor ama kinci biri değilsin. Kalbi temiz ve daima başkalarının iyiliğini isteyen birisin.
Arkadaşlarına değer veren ve onların hakkını da savunan bir yapın var.
Başkalarına gösterdiğin ilgi ve yakınlık bazen senin üzülmene sebep oluyor. Hak edene hak ettiği değeri ver ve asla seni anlmayan veya seni yanlış göstermeye çalışanlar için kendini yıpratma. Susmak bazen en iyi cevaptır.
"A" kişi senin hakkında olumsuz konuşuyor diye ben sana karşı önyargılı olmam.Ön yargılı oluyorsamda bu benim ayıbım ve beni görmezden gelmek senin yararına olur.
Kiminle muhabbet ederek keyif alıyorsan onlarda devam et. Benim çoğunlukta Sabar ekibimle takıldığım gibi 😊

• Harika
Reactions: Angelica
Baya yoruldum ve oyüzden bir kaç saatlik mola vereceğim bu konuya haberiniz olsun :A :A

Forumun en duygusal insanısın ve bu duygusallık beraberinde çabuk kırılmayıda getiriyor ama kinci biri değilsin. Kalbi temiz ve daima başkalarının iyiliğini isteyen birisin.
Arkadaşlarına değer veren ve onların hakkını da savunan bir yapın var.
Başkalarına gösterdiğin ilgi ve yakınlık bazen senin üzülmene sebep oluyor. Hak edene hak ettiği değeri ver ve asla seni anlmayan veya seni yanlış göstermeye çalışanlar için kendini yıpratma. Susmak bazen en iyi cevaptır.
"A" kişi senin hakkında olumsuz konuşuyor diye ben sana karşı önyargılı olmam.Ön yargılı oluyorsamda bu benim ayıbım ve beni görmezden gelmek senin yararına olur.
Kiminle muhabbet ederek keyif alıyorsan onlarda devam et. Benim çoğunlukta Sabar ekibimle takıldığım gibi 😊

Teşekkür ederim duygusallığım kırılganlığım beni yorsada seviyorum bu yönümü haksızlık görmüşsem elimden gelince savunmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince başabildiğim sürece takmamaya çalışıyorum kimle eğleniyorsam onla sohbet ediyorum sanırım aslada kinci olamam ya :D sağol cnm :D

aklıma sorular geliyo demiştim bu yaşına kadar ki en büyük hayalin neydi gerçekleştimi gerçekleşmesi için bekliyormusun :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ben geldimmm..

1...Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun ( artık bende otomatiğe bağladım bu soruyu hemen soruyorum)
2... Benim Hakkımda Ne DÜŞÜNMÜYORSUN? ( patenti benimdir bu sorunun :) )
3....Forumda yazmayı en çok sevdiğin bölüm ; yazmayı pek tercih etmediğin bölüm.
4... En büyük " KEŞKE" n ve En büyük "İYİKİ" n ( özel değilse)
5... Animasyon izlerken hiç ağladın mı? Yada Çizgi film demeliyim.
6.... En büyük "ASLA "n. ( özel değilse)
7....Fobilerin?
8.... Zeynep değilde başka bir ismin olmasını ister miydin?
9.... Güneşin Doğuşumu yoksa Batışı mı?
10.... Harry Potter ın Asa sı sende... 3 büyü hakkın olsa........................

Kolay Gelsinnnnnnnnnnnnn.... Sevgilerrrrrrrrrr :X

• Beğendim
aklıma sorular geliyo demiştim bu yaşına kadar ki en büyük hayalin neydi gerçekleştimi gerçekleşmesi için bekliyormusun :D
Küçüklüğümden beri kendi ayaklarımın üstünde durup kimseye muhtaç olmama hayalim vardı ve şükür gerçekleştirdim. Sahip olmak istediğim şeylere sahibim😊

Soru okdar çok ki bu şekilde cevaplayayım :A
@The_Erinch

1...Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun ( artık bende otomatiğe bağladım bu soruyu hemen soruyorum)
Senin efendi ve kaliteli biri olduğun hakkında forum olarak hepimiz hemfikiriz. Düşünceli ve saygılı birisin. Karşındaki kişilerin fikirlerini önemseyip yeniliklere açık olduğunu düşünüyorum ki bunu göstermektesin. Foruma güzel bir renk kattın. Samimi ve iyi birisin 🤗
Hakkında hiç bir kötü düşüncem yok. Olumsuz yönlerinede denk gelmedim. Duygusalsın ve buda eminim ki bazen birşeyleri yanlış anladığında üzülmene sebep oluyordur.
3....Forumda yazmayı en çok sevdiğin bölüm ; yazmayı pek tercih etmediğin bölüm.
Forumda en çok sohbet ettiklerim nerdeyse bende orada oluyorum :A. Şu aralar etkinlik kısmı ve OSM konusunda oluyorum ve keyif alıyorum.
zamanında bana otobüs şoförü olabilmem için bedava kurs imkanı sunulmuştu ama sıcak bakmamıştım. Bazen onun pişmanlığı oluyor ben de :A

iyi ki dediğim şey ise hayatımda stresi uzaklaştırmayı başarmam ve kafamı herşeye yormamayı öğrenmem çünkü sağlık açısından benim için olumlu duruma vesile oldu.

Duygusallaştım ama ağladığımı şuan hatırlamıyorum.
Hatalarım oldu zamanında ve bir daha aynı hataya düşmem artı asla sigara ve içki alışkanlığım olmaz.
7....Fobilerin?
şuan aklıma gelmiyor.
Benim başka bir ismim var zaten ama onu gizli tutmayı tercih ediyorum :A
Örnek vererek cevaplamak istiyorum:
Güneşin doğuşuda güzeldir, batışı da.
Birisi merhaba der, ötekisi elveda...

Ben hayatıma çok zor birilerini alırım ama çok kolay silerim yani bu durumda galiba batışı oluyor. Ne kadar az insan, o kadar az hayal kırıklığı.
10.... Harry Potter ın Asa sı sende... 3 büyü hakkın olsa........................
Dünyadan kötülüğü yok ederdim.
hastalığı yok ederdim
ve huzuru yaratırdım.

@The_Erinch

Senin efendi ve kaliteli biri olduğun hakkında forum olarak hepimiz hemfikiriz. Düşünceli ve saygılı birisin. Karşındaki kişilerin fikirlerini önemseyip yeniliklere açık olduğunu düşünüyorum ki bunu göstermektesin. Foruma güzel bir renk kattın. Samimi ve iyi birisin 🤗
Hakkında hiç bir kötü düşüncem yok. Olumsuz yönlerinede denk gelmedim. Duygusalsın ve buda eminim ki bazen birşeyleri yanlış anladığında üzülmene sebep oluyordur.
Forumda en çok sohbet ettiklerim nerdeyse bende orada oluyorum :A. Şu aralar etkinlik kısmı ve OSM konusunda oluyorum ve keyif alıyorum.
zamanında bana otobüs şoförü olabilmem için bedava kurs imkanı sunulmuştu ama sıcak bakmamıştım. Bazen onun pişmanlığı oluyor ben de :A

iyi ki dediğim şey ise hayatımda stresi uzaklaştırmayı başarmam ve kafamı herşeye yormamayı öğrenmem çünkü sağlık açısından benim için olumlu duruma vesile oldu.

Hatalarım oldu zamanında ve bir daha aynı hataya düşmem artı asla sigara ve içki alışkanlığım olmaz.
7....Fobilerin?
şuan aklıma gelmiyor.

Ben hayatıma çok zor birilerini alırım ama çok kolay silerim yani bu durumda galiba batışı oluyor. Ne kadar az insan, o kadar az hayal kırıklığı.
hastalığı yok ederdim
ve huzuru yaratırdım.
Yorsamda seni her zamanki mütavaziliğin ve içtenliğinle cevapladığın için teşekkür ediyorum.
Ben tüm haklarımı kullandım mı acaba 😉 😉 😉 😉 😉

Bu arada hakkımda ki düşüncelerin için ayrı teşekkür ediyorum. :bhr:

• Harika
@The_Erinch

7....Fobilerin?
şuan aklıma gelmiyor.

hastalığı yok ederdim
ve huzuru yaratırdım.
Güneş ile ilgili söze harika attım, bu sözün de patenti sana ait sanırım ve gerçekten güzel bir söz. Elvedalar, merhabalar kadar hoş değildir gerçi ama elveda demeden gitmek mi yoksa elveda diyerek vedalaşarak gitmek mi? Cevap yazarken soru sormuş oldum bu vesileyle. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch and Dosi
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D @Dosi
Sabırlı ve saygılı birisin. Kalbinde de kötülük olduğunu düşünmüyorum. Sakin bir kişiliğinde var ve eskiye oranla ciddiliğe bürünmüş olsanda eğlenceli birisin. Kolay sinirlenen biri değilsin ve hafızanda zehir gibi :A
Gıcıklık yaptığımda sinir bozucusın o ayrı :A

Eskiye dönük olarakta şunu söylemek istiyorum: Benim sana karşı hiç bir zaman bir kırgınlığım olmadı 😊

• Beğendim
Reactions: Bully
Güneş ile ilgili söze harika attım, bu sözün de patenti sana ait sanırım ve gerçekten güzel bir söz. Elvedalar, merhabalar kadar hoş değildir gerçi ama elveda demeden gitmek mi yoksa elveda diyerek vedalaşarak gitmek mi? Cevap yazarken soru sormuş oldum bu vesileyle. :A
Patenti hem bende hem değil. Küçükken duymuştum sonra değişime uğradı bu şekilde :A
Vedalaşarak elveda denmeli. Başka türlüsü karşındakine saygısızlık olur. Tabi veda etme fırsatı bulunmadan gidilirse ona birşey diyemem.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
@Dosi asik oldugun kisiyle evlenmek istiyorsun ama ailenin buna hic rizasi yok. Aileni ikna edmeyecegini anlayinca artik önünde iki secenek kaldigini anliyorsun, onu mu yoksa aileni mi secersin? :D

• Beğendim