Neyse tamam bakarız
Yok açarım Kim hangi grupta olacak falan bana bildirin yeter
Adamlık koktu buralar be...
Neyse tamam bakarız
Yok açarım Kim hangi grupta olacak falan bana bildirin yeter
Benimle arkadaş olduğuna pişman değilsindir umarımYok açarım Kim hangi grupta olacak falan bana bildirin yeter
Yok ya nolacak pc'den açması 5 dakika bir şey sonuçtaBenimle arkadaş olduğuna pişman değilsindir umarım
Elini verdin kolunu kaptırdın
5 dakika? Hiç sanmıyorum 1 grupta 10 isim olacakYok ya nolacak pc'den açması 5 dakika bir şey sonuçta
Bu konu süresi bitmesine rağmen hala eklemeler gelmekte ve son derece rahatsızım artık :S şuan için yardımcı isimler bulduk gibi ama yinede yetmiyor.Rica ederim. Liste muazzam.
Ama lanet olsun sonu yok bu işin, durduramıyorum kendimi.
Mustafa Üstündağ
Hakan Kurtaş
Tolga Güleç
Kubilay Aka
Selahattin Paşalı
Boran Kuzum
Mustafa Uğurlu
Mete Horozoğlu
Uğur Güneş
Ali İl
Kanbolat Görkem Arslan
Macit Koper
Hilmicem İntepe
Engin Hepileri
Berk Cankat
Berkay Ateş
Erkan Avcı
Serkan Altunorak
Alican Yücesoy
Burak Dakak
Formatın fazlasıyla müsaade ediyor öneriyle gelmeme. Şu anda forumda olmayan birçok kişinin haklarını ben almışım say.Bu konu süresi bitmesine rağmen hala eklemeler gelmekte ve son derece rahatsızım artık :S şuan için yardımcı isimler bulduk gibi ama yinede yetmiyor.
Bully yeter gelme artık öneri ile yeter
Bari sadece ilk turda 2 konuyu üstlen sonra seni rahatsız etmeyiz
Bu önerilerin 2 konu yapıyor bu arada
@MasacRE @Sherlock
Olmadı ben kendim kıyım yapıp listeyi yarılayacağım haberiniz olsun. İlk önerilen ismlere dokunmam. Belirlenen süre ve kişi başı limit fazlasıyla aşıldı :S
@MasacREFormatın fazlasıyla müsaade ediyor öneriyle gelmeme. Şu anda forumda olmayan birçok kişinin haklarını ben almışım say.
Açarız ilk turda 2 konu.
Beni etiketlemeyi unutmaÖnümüzdeki hafta liste düzenlemesini tamamlatıp etkinliğe start veririz. En geç 3 Ağustos'ta başlarız 😊 duruma göre biraz erkenede alabiliriz. Ozamana kadar alışırım yetkilerime ve öğrenirim bilmediklerimi
etkinliği büyük oranda ben ve @Sherlock yürüteceğiz yine ama arka planda @xdragxx @Tolstoyevski ve @MasacRE 'nin büyük yardımları oldu, bu konudaki önerileri oluşturma vs.
kalabalık bir liste olacağından konu açma konusunda ilk turda yardımda bulunacaklar. (Umarım daha geçerlidir )
@Tolstoyevski artık mod olduğun için ilk turda senin konu sayın @xdragxx ve @MasacRE 'den fazla olacak
Yakın zamanda bir planlama sunarım, fikirlerinizi belirtirsiniz görev dağılımı yaparız @Sherlock
Yok unutmam. Güncel etiket listemde vardın ama yeniden güncelleyeceğim. Aaa aklıma geldi dünkü konumda eski liste kullanmıştım. Orayada etiket yapayımBeni etiketlemeyi unutma
Cem Nemili değil Necip Memili.2. tur sonucu üst tura yükselen 45 oyuncu listesi:
Yarın gündüz kura ve foto işini ayarlayacağız.Ahmet Mümtaz Taylan
Ali Atay
Aras Bulut İynemli
Barış Falay
Buğra Gülsoy
Burak Sevinç
Çağatay Ulusoy
Cem Davran
Cem Nemili
Cengiz Bozkurt
Çetin Tekindor
Engin Günaydın
Erdal Beşikçioğlu
Erkan Kolçak Köstendil
Fatih Artman
Halit Ergenç
Haluk Biginer
Hüseyin Avni Danyal
İlker Kaleli
İsmail Hacıoğlu
Kaan Urgancıoğlu
Kaan Yıldırım
Kenan İmirzalıoğlu
Kıvanç Tatlıtuğ
Mehmet Aslantuğ
Musa Uzunlar
Mustafa Uğurlu
Nejat İşler
Okan Yalabık
Oktay Kaynarca
Olgun Şimşek
Onur Tuna
Osman Sonant
Reha Özcan
Sarp Akkaya
Selçuk Yöntem
Serhat Kılıç
Serkan Keskin
Taner Ölmez
Timuçin Esen
Uğur Yücel
Uraz Kaygıraloğlu
Yılmaz Erdoğan
Zafer Algöz
Mehmet Günsür
Yarın gece 3. Tur konularının bir kısmı açılacak, geri kalanlar 4 gün sonra açılır.
3. turu 1 haftalık sürede tamamlayıp 4. Tura geçeceğiz
@Tolstoyevski attı listeyiCem Nemili değil Necip Memili.
Türk oyuncularla fazla alakası olmayan adama liste işi verirsen böyle olur.@Tolstoyevski attı listeyi
İtalyan oyuncuların olduğu listeyi verseydin sıfır hata ile düzenlerdi.😂Türk oyuncularla fazla alakası olmayan adama liste işi verirsen böyle olur.
Tarafsızlık adına daha olumlu aslında, çoğu ismi tanımamak. @DosiTürk oyuncularla fazla alakası olmayan adama liste işi verirsen böyle olur.
Israr etti bu kez ben ayrlıyayım dedi ya Kaan Yıldırım da da ufak bir hata vardı düzelttim ve yarın kura işini yapalım bu gece inceleyemem diye daha 5 dakika önce yazdım ona yarın kontrol ederken farkederdim zatenTürk oyuncularla fazla alakası olmayan adama liste işi verirsen böyle olur.