- Reaksiyon puanı
- 114,349
- Puanı
- 1,060
Editledim şimdi mesajı. Dün son süreydi ve bugünde düzenlemeleri yaptık😊listede olmadıkları için önerme yaptım
Editledim şimdi mesajı. Dün son süreydi ve bugünde düzenlemeleri yaptık😊listede olmadıkları için önerme yaptım
Rica ederim. Liste muazzam.Günlerdir kaosun eksik olmadığı bu etkinlikte nihayet orta yol bulundu.
Kurallar ve içerik konuda detaylı var. İlk mesajda da 150 tane oyuncunun listesine ulaşabilirsiniz. 2019/2020 yıl ve sezonundan vazgeçtik. Son senelerin yetenekli oyuncuları oylayacağız.
2021 yaz ayında 2020/2021 sezonunu oylarız.
Önemli not: Yeşilçam filmlerinde oynamış olan usta isimler ileriki tarihlerde başka bir etkinlikte yer alacak.
Bu etkinliği @Sherlock ile birlikte yürüteceğiz. Listeyi kontrol edip ekleme yapan @MasacRE 'ye ve etkinlikte orta yolu bulmamızda yardımcı olan @Tolstoyevski ve @xdragxx ve listemizdeki hataları farkedip bildiren @Bully e teşekkür ederim 🤗
Temmuz ayında anketleri başlarız. Öneride bulunan herkese teşekkürler 🤗
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @Felon @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @AteşBöceği
@hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci ve herkes
Rica ederim. Liste muazzam.
Ama lanet olsun sonu yok bu işin, durduramıyorum kendimi.
Mustafa Üstündağ
Hakan Kurtaş
Tolga Güleç
Kubilay Aka
Selahattin Paşalı
Boran Kuzum
Mustafa Uğurlu
Mete Horozoğlu
Uğur Güneş
Ali İl
Kanbolat Görkem Arslan
Macit Koper
Hilmicem İntepe
Engin Hepileri
Berk Cankat
Berkay Ateş
Erkan Avcı
Serkan Altunorak
Alican Yücesoy
Burak Dakak
Dünden beri sonrasında da çok isim oldu diye ben topu @MasacRE ve @Sherlock 'a attım ama işin sonunda ben ve Sherlock'a kaldı ve sen bize 2 grupluk isim ile gelmişsin 😱Rica ederim. Liste muazzam.
Ama lanet olsun sonu yok bu işin, durduramıyorum kendimi.
Mustafa Üstündağ
Hakan Kurtaş
Tolga Güleç
Kubilay Aka
Selahattin Paşalı
Boran Kuzum
Mustafa Uğurlu
Mete Horozoğlu
Uğur Güneş
Ali İl
Kanbolat Görkem Arslan
Macit Koper
Hilmicem İntepe
Engin Hepileri
Berk Cankat
Berkay Ateş
Erkan Avcı
Serkan Altunorak
Alican Yücesoy
Burak Dakak
Valla ben içimde kalmasın diye paylaştım, gerisi sizin bileceğiniz iş. Bu paylaştıklarım da listedekiler kadar listede olmayı hak ediyorlar.Dünden beri sonrasında da çok isim oldu diye ben topu @MasacRE ve @Sherlock 'a attım ama işin sonunda ben ve Sherlock'a kaldı ve sen bize 2 grupluk isim ile gelmişsin 😱
İlk turda sadece 3-4 konu yükümüzü alacak bir kurban daha bulursak no problem
Düşünüyorum da ben 2019'da hangi üşengeçsizlik ile 225 güzelin konusuyla ilgilendim hayret ediyorum
Ben geçen sene bu kadar zorlanmamıştim nedense. Orda sadece 1 konuyu Sherlock açtı. Gerisi hep ben ve iş yerindeyken ders arası açtığımı hatırlıyorumValla ben içimde kalmasın diye paylaştım, gerisi sizin bileceğiniz iş. Bu paylaştıklarım da listedekiler kadar listede olmayı hak ediyorlar.
225 büyük sayı cidden. Burada da zorlarsak 200'ü buluruz. Ama ne gerek var dimi
Fotolara el atarım sizin içinUmudum yok
Belki @xdragxx yapar
Fotoya el atmak işe yaramıyor. O fotoları konulara ayarlamak meseleFotolara el atarım sizin için
Masacre atacam dedi atmazsa ben de yardım ederim
Direkt konu mu açacaz?Fotoya el atmak işe yaramıyor. O fotoları konulara ayarlamak mesele
Sadece ilk tur 4 sen 4 tanede @xdragxx açsın yeterli.
Eliniz alışırsada 2. Tur 2 sen 2 de Aykut tamamdır bu iş. Sonrası ben ve @Sherlock 'ta tamamiyle .
Ya da 2. Tur 4 tane @Tolstoyevski açar
Neyse tamam bakarızFotoya el atmak işe yaramıyor. O fotoları konulara ayarlamak mesele
Sadece ilk tur 4 sen 4 tanede @xdragxx açsın yeterli.
Eliniz alışırsada 2. Tur 2 sen 2 de Aykut tamamdır bu iş. Sonrası ben ve @Sherlock 'ta tamamiyle .
Ya da 2. Tur 4 tane @Tolstoyevski açar
Şu diğer teklifin daha cazip geldi, vazgeçtim konu açmaktan
Yok editleme yok. Sadece konuda isim yazacam. Sende hemen altta fotoları paylaşacaksın. Konuda fotolar ilk mesajda derimOlur da sen sonra editleyecek misin onu, nasık olacak