TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Teşekkürler Nagihan Karadere ve Duygu Çetinkaya. 🙏

O değil de ben nasıl AllStar’da Damla’yı destekledim ya. Affet Nagihan reis, Damla güzelliğiyle gözlerimi kör etmiş. :( @MasacRE

Hahah ekibe bak, hepsi birbirinden beter :A Evrim'i destekleyen şu insanlara bakınca bile Evrim'i sevmemekte ne kadar haklı olduğumu görüyorum :A

Panorama takip etmiyorum ama Damla'dan soğuduğuna göre bol bol eleştiriyor demektir Evrim'i :A O halde bir kez daha aşık oldum bu güzelliğe :bhr:

Teşekkürler Nagihan Karadere ve Duygu Çetinkaya. 🙏

O değil de ben nasıl AllStar’da Damla’yı destekledim ya. Affet Nagihan reis, Damla güzelliğiyle gözlerimi kör etmiş. :( @MasacRE

Sorun etme. İstemedende olsa Nagihan'ı avatarın yapmıştın :A

İş bireyselliğe döneceği için eşit sayıda kız derdi kalmaz ve Evrim kalmaya devam eder gibi. Son zamanlarda da zaten performans olarak çok iyiydi.
Ardahan en güçlü gitme adayı gibi.

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Nisa reis Acun’a avans verdi :A
İşin içinde Evrim varsa Yasin kesin elenir o zaman :A yani Acun Yasin’i harcar :A
Parantez içine Acun yazdım zaten o yüzden tekrardan Acun yapacak demiyim seni mi kırıcam :A çünkü önceden Evrim’in birinci olmasının bir anlamı yoktu şimdi var :A ayrıca önceden Evrim birinci olsa kimse inanmazdı şimdi ise Evrim kendini çok güçlüymüş gibi gösterdiği için inanan 3-5 kişi çıkacaktır :A
Acun’un yardımı olmasa son 8’e bile kalamayacaktı :A

NisaNeGuzelBosYapiyor.jpg