Ne torpili, nerden saldıracağınızı şaşırdınızSenin 7 tane kesin tutar gibi Evrim belli olmaz ama o da tutabilir Acun’dan torpili var Barış gibi![]()
Ne torpili, nerden saldıracağınızı şaşırdınızSenin 7 tane kesin tutar gibi Evrim belli olmaz ama o da tutabilir Acun’dan torpili var Barış gibi![]()
İşin içinde Evrim varsa Yasin kesin elenir o zamanYasin'in bu hafta zirveye çıkma potansiyeli bile var bence. Evrim devamlı yükseltiyor bum bumun oylarını yaptığı rezilliklerle![]()
Yok yok Evrim bu aralar çok fena batırdı kendini merak etmeİşin içinde Evrim varsa Yasin kesin elenir o zamanyani Acun Yasin’i harcar
![]()
Ooo Şerlok beyciğimden @Maskeli Fedai ye bir satış dahaNisa
Berkan
Barış
Cemal Can
Yasin
Mert
Elif
Evrim
Patlarsam Elif veya Evrim'den dolayı patlarım herhalde.Evrim'in kitlesinin zeki olduğu gerçeğine inandım ve son SMS oylamasında o yüzden düşük çıktığını varsaydım. İnşallah yanıltmazlar beni.
Tamam herhalde şimdilik.@xemrexxx
Evrim’in şu ana kadar çoktan elenmesi gerekiyordu Acun’a dua etsinNe torpili, nerden saldıracağınızı şaşırdınız![]()
Ooo Şerlok beyciğimden @Maskeli Fedai ye bir satış daha![]()
Aycan bir ara kolsuzlaşmıştı ama son zamanlarda toparladı gibi. Bir Nisa reisim olmasa da o kadar da kötü değil performansı aslındaAhahahaha.Hain Utku beyciğime bak, nasıl kızıştırıyor ortalığı. Son 8 söz konusu olduğunda performansı çok düşük olanlar ne olursa olsun oralara kalamaz bence Utku beyciğim, bu yüzden Aycan'ı yazamadım oraya.
Sayın Gs'li dostum kusura bakmasın ve artık winner tarafa geçiş yapsın... @Maskeli Fedai
Gönüllülerin kızlarının dokunulmazlığından mı bahsediyorsun.Evrim’in şu ana kadar çoktan elenmesi gerekiyordu Acun’a dua etsin![]()
Aycan bir ara kolsuzlaşmıştı ama son zamanlarda toparladı gibi. Bir Nisa reisim olmasa da o kadar da kötü değil performansı aslındaBen ilk 8'e kalacağını düşünüyorum ama olsun yine de @Maskeli Fedai ye karşı bu sözleri söylemen iyi oldu
![]()
Başka şeyler de var ama senin dediğin olay da ayrı bir saçmalık zaten hiçbir şey yapmadan dokunulmaz sayılıyor oh ne güzel dünya beGönüllülerin kızlarının dokunulmazlığından mı bahsediyorsun.Böyle demeni başka bir şeye dayandıramıyorum çünkü.
![]()
Ben şimdiden şampiyonu bile açıkladım ayrıcalık istiyorum
4 kız bile kalabilir aslında ama heriflerden kim gidecekBir Nisa reisim hiçbiri olamaz Utku beyciğim, burayı kendisinin görselleri ile doldurmak istemiyorum kışkırtmayın beni lütfen.Kalsa bile Elif'in önüne geçerek kalır bence, Evrim her türlü kalır gibi bence son 8'e.
![]()
4 kız bile kalabilir aslında ama heriflerden kim gidecekÖyle bir durum oluşursa bum bum gidebilir belki son 8'e gitmeden
![]()
Nisa reisim kazanarak bu döngüyü bozacak Şerlok beyciğim rahat olunKalsın Utku beyciğim, artık kızlardan biri kazansın zaten.Hep herifler kazanıyor, bu döngü artık bozulmalı.
Yasin tam o aşamada gidebilir aslında, gerçekleşme oranı yüksek.
![]()
Cemal Can