2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu Şerlok ve Masecra çok fena :A Göz açıp kapayana kadar kendi önerilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar bak yine böyle bir şey görmedim :A
Ya bizim önerinin içinde Barış Falay da oalcak sonuçta. Sen niye itiraz ediyorsun hala :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Ya Barış Falay olacak diyorsunuz da Barış Falay'ın falan Kemal Sunal, Şener Şen'in olduğu projede başarılı olma ihtimali yok ki :D

Tamam sustum. Ben oy veririm herşeye razıyım :D

Yemek hazırlayacağım şimdi.

Kolay gelsinnnnnnnnnn herkeseee..

@Dosi İller Birbirini Yiyor diye bir etkinlik planlıyorum ilerisi için Kanalına sunum yapacağım cicim; ajandana not et :D :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben açıyorum şimdi, sen istediğini eklersin. :A Hemen yeni konu açıp, önerileri almaya başlamalısın. :A
Hayır be dur :F
Bu konudan devam ederiz :A zaten herkes önerdi. Üstünü siz tamamlarsınız. Başlık ve içeriği değiştirelim yeter @MasacRE
Ya geceye kadar bana süre verin bari :F

Tamam sustum. Ben oy veririm herşeye razıyım :D

Yemek hazırlayacağım şimdi.

Kolay gelsinnnnnnnnnn herkeseee..

@Dosi İller Birbirini Yiyor diye bir etkinlik planlıyorum ilerisi için Kanalına sunum yapacağım cicim; ajandana not et :D :D
O ne? :F

Ya Barış Falay olacak diyorsunuz da Barış Falay'ın falan Kemal Sunal, Şener Şen'in olduğu projede başarılı olma ihtimali yok ki :D
Barış Falay çeyrek final görür ya. Bunca usta oyuncu arasında çeyrek finale razı ol sen de :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Hayır be dur :F
Bu konudan devam ederiz :A zaten herkes önerdi. Üstünü siz tamamlarsınız. Başlık ve içeriği değiştirelim yeter @MasacRE
Ya geceye kadar bana süre verin bari :F
Öneri listesi silinsin Dosi hanım. Belirlenen yeni konuya göre söylenmesi lazım önerilerin. Tamam konu kalsın da, toplu etiket yapıp 5 öneri iste milletten.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...