Ya bizim önerinin içinde Barış Falay da oalcak sonuçta. Sen niye itiraz ediyorsun halaYa bu Şerlok ve Masecra çok fena Göz açıp kapayana kadar kendi önerilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar bak yine böyle bir şey görmedim
Ya bizim önerinin içinde Barış Falay da oalcak sonuçta. Sen niye itiraz ediyorsun halaYa bu Şerlok ve Masecra çok fena Göz açıp kapayana kadar kendi önerilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar bak yine böyle bir şey görmedim
Ya bu Şerlok ve Masecra çok fena Göz açıp kapayana kadar kendi önerilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar bak yine böyle bir şey görmedim
Pazartesi açalım kutuyu. Bünyem kaldırmıyor fazlasını
YAPMA Şerlok beyciğim niye ifşa ettin şimdi bizi...Utku beyciğim ile tüm bunları aslında önceden planlamış olduğumuz gerçeği...
Adama bak yangından mal kaçırıyor bir dur be adam bir dur beBen açıyorum şimdi, sen istediğini eklersin. Hemen yeni konu açıp, önerileri almaya başlamalısın.
Ya Barış Falay olacak diyorsunuz da Barış Falay'ın falan Kemal Sunal, Şener Şen'in olduğu projede başarılı olma ihtimali yok ki
Ya sırf Barış Falay değil ki Kıvanç falan da adil olmazTamam senin için Barış Falay'ın Barış Falay'la yarıştığı özel bir etkinlik yapacağız. Yeter itiraz etme artık be adam.
Hayır be durBen açıyorum şimdi, sen istediğini eklersin. Hemen yeni konu açıp, önerileri almaya başlamalısın.
O ne?Tamam sustum. Ben oy veririm herşeye razıyım
Yemek hazırlayacağım şimdi.
Kolay gelsinnnnnnnnnn herkeseee..
@Dosi İller Birbirini Yiyor diye bir etkinlik planlıyorum ilerisi için Kanalına sunum yapacağım cicim; ajandana not et
Barış Falay çeyrek final görür ya. Bunca usta oyuncu arasında çeyrek finale razı ol sen deYa Barış Falay olacak diyorsunuz da Barış Falay'ın falan Kemal Sunal, Şener Şen'in olduğu projede başarılı olma ihtimali yok ki
Ya sen kendin için en doğrusu olduğunu yap bunlar fena boşverHayır be dur
Bu konudan devam ederiz zaten herkes önerdi. Üstünü siz tamamlarsınız. Başlık ve içeriği değiştirelim yeter @MasacRE
Ya geceye kadar bana süre verin bari
Pazartesi açalım kutuyu. Bünyem kaldırmıyor fazlasını
Ustalar etkinliğiyse beni de dışlamayın ama yakışıklılar ise severek dışlayabilirsinizBen açıyorum şimdi, sen istediğini eklersin. Hemen yeni konu açıp, önerileri almaya başlamalısın.
İller birbirini mi yiyor Şampiyon İZMİR... @Sherlock
Ahahahaha @Maskeli Fedai için Diyarbakır diyeceğizİller birbirini mi yiyor Şampiyon İZMİR... @Sherlock
Bırak yapma etkinlik falan.Saatlerdir bu konudayım yoruldum
Öneri listesi silinsin Dosi hanım. Belirlenen yeni konuya göre söylenmesi lazım önerilerin. Tamam konu kalsın da, toplu etiket yapıp 5 öneri iste milletten.Hayır be dur
Bu konudan devam ederiz zaten herkes önerdi. Üstünü siz tamamlarsınız. Başlık ve içeriği değiştirelim yeter @MasacRE
Ya geceye kadar bana süre verin bari
Ya olay o değil sana yarışma başlamadan son 4'ün 3'ünü sayam.Barış Falay çeyrek final görür ya. Bunca usta oyuncu arasında çeyrek finale razı ol sen de