2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam olay kapandı.
Bu etkinlikte 21.00 gibi alımlar kapanıyor foto seçiminde sana yardım ediyoruz @Dosi
Efsaneler için de ayrı bir konu açılıyor sonra?
@MasacRE için de uygunsa Metin Akpınar efsanelerde yarışsın çok daha doğru olur?

• Beğendim
Reactions: Dosi
Dur yavaş. Bu yarışma 22 Haziran'da önce başlamayacaktı.
Güzeller ve bunlar millet usandı etkinlikten artı haftaya senin konu ile meşgul olacağım.
Ya yine başlamasın bugün öneriler biter 22 haziranda da başlarsın işte.

Bu etkinliği @Aserat yürütebilir ve yanına birini alarak. Bu rafa kalktı öyle diyelim.

Benim dediğim şey burdaki listeyle devam edemez. Yeni bir şekilde ayarlanır ama bukez öneri konusu değil.
Özel mesaj kutusunda bir kaç kişi liste hazırlayıp yürüttürüm @xdragxx @Sherlock @Tolstoyevski
Yeni liste olsun zaten. Ama sınır koyarak herkese hak tanınabilir bence. 5 tane hakkınız var deriz, istediklerini yazarlar. Son oluştan listeyle yaparız etkinliği.

• Beğendim
Dur yavaş. Bu yarışma 22 Haziran'da önce başlamayacaktı.
Güzeller ve bunlar millet usandı etkinlikten artı haftaya senin konu ile meşgul olacağım.
Tamam olay kapandı.
Bu etkinlikte 21.00 gibi alımlar kapanıyor foto seçiminde sana yardım ediyoruz @Dosi
@MasacRE için de uygunsa Metin Akpınar efsanelerde yarışsın çok daha doğru olur?
Sakinleş.
Ustalar için aceleye gerek yok 😊

Yeni liste olsun zaten. Ama sınır koyarak herkese hak tanınabilir bence. 5 tane hakkınız var deriz, istediklerini yazarlar. Son oluştan listeyle yaparız etkinliği.
En az 3 hak ve 50'de bitsin?

Tamam olay kapandı.
Sadece Metin Akpınar için değil ama ben bu konunun açığa kavuştuğunu düşünmüyorum. O yüzden bana tamam değil bu etkinlik. Bu tamamen iptal olsun en favori erkek oyuncuyu yapalım. @Dosi

Sadece Metin Akpınar için değil ama ben bu konunun açığa kavuştuğunu düşünmüyorum. O yüzden bana tamam değil bu etkinlik. Bu tamamen iptal olsun en favori erkek oyuncuyu yapalım. @Dosi
O kadar kişi öneri verdi biz bu kadar tartıştık niye iptal olsun ki? 2 farklı etkinlik olur çok daha sağlıklı olur.

O kadar kişi öneri verdi biz bu kadar tartıştık niye iptal olsun ki? 2 farklı etkinlik olur çok daha sağlıklı olur.
İşte olay çözülmedi ama. Ben oradan da bir sürü listeye uyman bulurum. Yok sezon mu olsun yıl mı olsun falan derken gitti artık o olay. Dediğim gibi sınırsın seçenek arasından önerilere göre yapılsın etkinlik işte.

Ayrı konu açmayalım. Önümüzdeki hafta yine bu konudan o etkinlik için öneri başlatırız :A
Ustalarda yeni isimler olmasın.
2010'e veya 2010 kadar olan sadece sinemada oynamış isimler? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx
En sağlıklısı tüm bu etkinlikler bitmeden yeni bir etkinlik olmaması çünkü aynı anda 5-6 en favori etkinliği olmuş olur sanırım :A Konusunu bile etkinliklerden sonraya saklamak forum adına daha az yorucu olabilir ama yine de benim için fark etmez, karar çoğunluğun. :A

• Beğendim
İşte olay çözülmedi ama. Ben oradan da bir sürü listeye uyman bulurum. Yok sezon mu olsun yıl mı olsun falan derken gitti artık o olay. Dediğim gibi sınırsın seçenek arasından önerilere göre yapılsın etkinlik işte.
Ya siz değil miydiniz Selena Gomez oyuncunun kralıyken boşver o oyuncularda yarışmasın şarkıcılarda yarışsın diyen? :D
Ben de sana diyorum ki Metin Akpınar 2019/2020'de yarışmasın efsanelerde yarışsın. Metin Akpınar dışında forumun bölündüğü bir isim yok ki olayı niye daha fazla kaşıyalım?

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Şener Şen için hayır deyip özellikle genç nesil isteyenler tepki gösterir oyüzden yeni öneride sadece eski oyuncuları yatıştırmak daha mantıklı.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Ya siz değil miydiniz Selena Gomez oyuncunun kralıyken boşver o oyuncularda yarışmasın şarkıcılarda yarışsın diyen? :D
Ben de sana diyorum ki Metin Akpınar 2019/2020'de yarışmasın efsanelerde yarışsın. Metin Akpınar dışında forumun bölündüğü bir isim yok ki olayı niye daha fazla kaşıyalım?
Şener Şen'de de bölündük yalnız. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...