Kurtlar Vadisi şikeye el atıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Kurtlar Vadisi senaristleri Şike soruşturmasına el atıyor...

48320.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümlerinde F.Bahçe Başkanı Yıldırım'ın yanı sıra Mecnun Odyakmaz, Olgun Peker ve şike soruşturması kapsamında adı geçen pek çok kişi, dizide farklı isimlerle karşımıza çıkacak. ...

Ünlü televizyon dizisi, yeni bölümlerinde şike dosyasına el atacak. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Mecnun Odyakmaz, Olgun Peker ve şike soruşturması kapsamında adı geçen pek çok kişi, dizide farklı isimlerle karşımıza çıkacak. Dizinin senaristleri konu ile ilgili yoğun bir çalışma yürütüyor.

Senaristler adı geçen kişileri farklı isimlerle diziye monte edecek. Aziz Yıldırım'ı canlandırıacak aktörün arandığı ve bulunduğu kaydedildi.

TNT'ye geçen dizide Yıldırım'ı kimin canlandıracağı merak konusu oldu...

Tümspor-Fotomaç

Haber yalan çıktı!Pana Film twitterdan açıklama yaptı!

Logo_normal.jpg

panafilm Pana Film

İnternette dolaşan "Aziz Yıldırım Kurtlar Vadisi'nde" haberleri gerçek değildir..

36 dakika önce Favorilere ekleRetweetleYanıtla

Son düzenleme:
size ne size ne senaristlere bak bilmediğiniz işlere niye karışırsınız ki

Bu şike rezaletini işleyecek olmaları bence güzel bir şey... Bavulla para verip maç alanları bilsin herkes.

:D şike soruşturması bitsin ondan sonra yapın inşallah ceza alırlar

Nasıl olacak merak içindeyim ama bu işin sonunda saçmalamakta var. Umarım bu işin sonunu iyi başlarlar ve iyi bitirirler. Aziz Yıldırım gibi isimleri kötülemeyi kalkarlarsa dizi izlenmez ve bu arada kaynak nedense "Fotomaç"...

Epey bölüm seyretmedim indirip indirip seyredecem çok güzel olacağını tahmin ediyorum:)

[h=2][/h]
Bu arada haber Bahadır Özdener'in Twitter adresinden de yalanlanmış;

"Aziz Yıldırım Kurtlar Vadisi'nde diye bir haber çıkmış Fotomaç'ta sanırım... Tamamen hayal ürünü, böyle bir çalışmamız yok "
Pana Film'in açıklamasını da ilk mesaja ekledim​

zaten böyle birşey olmazdı fotomaç rahat durmuyor yine:)

Bu arada haber Bahadır Özdener'in Twitter adresinden de yalanlanmış;

"Aziz Yıldırım Kurtlar Vadisi'nde diye bir haber çıkmış Fotomaç'ta sanırım... Tamamen hayal ürünü, böyle bir çalışmamız yok "
Pana Film'in açıklamasını da ilk mesaja ekledim​

Fotomaç olduğunu yeni gördüm :D yoksa zaten görür görmez okumazdım:d

Pana Filmin bu haberi yalanlamasi cok güzel olmus cünkü eger haberde yazdigi gibi olsaydi bu diziyi her anlamda etkilerdi.