- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Baksana sayemde kazanmışsin ve pompy bana kızmışOlan yine bize oldu...
Baksana sayemde kazanmışsin ve pompy bana kızmışOlan yine bize oldu...
yedek kalecimle çıksaydım maça @DosiBaksana sayemde kazanmışsin ve pompy bana kızmış
Ben sana iki seçenek sunmuştum, zorla almanı söylemedim ki. Diğer iki kalecine göre değeri daha yüksek. Ayrıca 7 puan almış, çok da kötü sayılmaz. @Sherlock ile oynadın ve takımın genel durumu yine iyi. Arbilla ile Di Maria dibe vurmuş.
Yenilenme oldu. Ben de de farklı görünüyor biraz😊OSM'de transfer listesine bakıyorum, çok canlı görünüyor her şey. Mavilikler daha mavi, her şey daha net. Bunun sebebi, siteye güncelleme gelmesi yüzünden mi, yoksa hep böyle de, bilgisayarın ekranını sildiğim için mi böyle?
bende keşke telefon girsem @DosiYenilenme oldu. Ben de de farklı görünüyor biraz😊
OSM'de transfer listesine bakıyorum, çok canlı görünüyor her şey. Mavilikler daha mavi, her şey daha net. Bunun sebebi, siteye güncelleme gelmesi yüzünden mi, yoksa hep böyle de, bilgisayarın ekranını sildiğim için mi böyle?
Ekranı temizlediğim için mi böyle görünüyor diye düşündüm bir an ama anlaşılan alakası yok.Güncelleme gelmiş sanırım, arayüzde ufak tefek değişiklikler mevcut cidden.
Ama hala 100 coinsim gelmedi...!!!Ekli dosyayı görüntüle 85619
@MEnes'in takımı Tottenham Hotspur, 1 milyar euro kadro değerini ulaştı. Kendisini tebrik ediyoruz.
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Dedim ve az önce oyuna tekrar girdiğimde 100 coinsime ulaştım...Ama hala 100 coinsim gelmedi...!!!
O yüzden gaza gelip o değere ulaştın muhtemelen de, "dan" diye gelmesini bekleme. Muhtemelen bir sonraki gün gelecek o coinler.Ama hala 100 coinsim gelmedi...!!!
ŞanslısınDedim ve az önce oyuna tekrar girdiğimde 100 coinsime ulaştım...