Sizin Nisa ne oldu? Sadece 1 puan aldı galiba
Evrim daha iyiydi
Reisimin üzerinde dün kendisine yapılan haksızlığın etkileri var Dosi hanım, yoksa normal şartlarda Evrim ancak reisimin getir götürünü yapar...
Sizin Nisa ne oldu? Sadece 1 puan aldı galiba
Evrim daha iyiydi
Arada olur öyle kazalarSizin Nisa ne oldu? Sadece 1 puan aldı galiba
Evrim daha iyiydi
Aferin be Babuş
Cemal Can ne yaptı, onu niye araya koyuyorsun? 😡Dondurma reis, Survivor’ı bırakmamış olabilir ancak Survivor onu çoktan bırakmış Utku beyciğim... Selçuk İnan gibi takılır artık orada, ödüllerde takım arkadaşlarına yemek falan yedirir. Reisim gerekeni yapacak Utku beyciğim, kendisine inancımız tam... Acun’u, Murat Ceylan’ı ve oradaki bütün yarışmacıları üst üste koyarak şampiyon olacak.
Cemal Can ne yaptı, onu niye araya koyuyorsun? 😡
Babuş takımın iyilerinden kaldı Şerlok beyciğim Neyse bugün de yenilgimizi aldık. Yazın gitsin Evrim'iDüştüğümüz hale bak be kardeşim... Böyle takım mı olur... Babuş nedir ya...
Babuş takımın iyilerinden kaldı Şerlok beyciğim Neyse bugün de yenilgimizi aldık. Yazın gitsin Evrim'i
Evrim’i ne yapsa da linçlesek...
Eline fırsat geçti.Bu haine de gün doğdu.
Son zamanlarda hayatımda olan olaylara karşı böyleyim tam beni yansıtıyor. Yoksa Babuş’u sevmem.Avatara bak... Şu sıfata bak... Baktıkça giden semboller aklıma geliyor ve paramparça oluyorum...
Son zamanlarda hayatımda olan olaylara karşı böyleyim tam beni yansıtıyor. Yoksa Babuş’u sevmem.