Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2010-2015) | 2. Sezon - 2. Bölüm

hangi dizileri özlediniz/ilginizi çekti?

• Kullanılan toplam oy
    28
Zevksizler ya :A
Yok izlemiyorum da ister istemez sosyal medyada görüyorum çok şımarık bir tip sevmem öyle tipleri :A
Performansı iyi bir kız ama erkekler tarafından çok pohpohlanması sonucu şımarık ve çocuksu tavırlar gösterdi evet. Canı istemeyince keyfi yarışmayıp, oyuncağı ayakkabısı olmayınca ağlayıp sızlayan birisi.
O tarz tavırlar olmasaydı kazanma ihtimali çok vardı.
Bu surata ikidebir bürünüyor :A
5e9559bec9de3d120475ebb5.jpeg.jpg

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Performansı iyi bir kız ama erkekler tarafından çok pohpohlanması sonucu şımarık ve çocuksu tavırlar gösterdi evet. Canı istemeyince keyfi yarışmayıp, oyuncağı ayakkabısı olmayınca ağlayıp sızlayan birisi.
Elenirken de böyle bakar artık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen izliyormusun ki 😱
Onlar kime sinerji yapsa elinde patlıyor zaten :A
O Ses Türkiye finalinde @MasacRE ve @Sherlock tek kadın yarışmacı diye Ceren'i seçip avatar yaptılar, sekiz yarışmacıdan ilk elenen o olmuştu :A
Ceren bu:
Ekli dosyayı görüntüle 85341
Zevksizler ya :A
Yok izlemiyorum da ister istemez sosyal medyada görüyorum çok şımarık bir tip sevmem öyle tipleri :A

A5C66FFD-AE5E-4DC3-979A-E306DCFCBDD3.jpeg

Sen izliyormusun ki 😱
Onlar kime sinerji yapsa elinde patlıyor zaten :A
O Ses Türkiye finalinde @MasacRE ve @Sherlock tek kadın yarışmacı diye Ceren'i seçip avatar yaptılar, sekiz yarışmacıdan ilk elenen o olmuştu :A
Ceren bu:
Ekli dosyayı görüntüle 85341
Ceren reis ile Nisa reis bir mi :A O Ses'de kalan tek kadın diye alelacele oluşturulmuş bir sinerjiydi o. Ama şimdi çok sağlam bir SİNERJİ kurduk. Burada sonuç garanti :A @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Survivor konusuna yazdım final dörtlüsünü. Elif de var orada. Barış'ı yazmadığım için yalan olacak tabi ama benim gönlümden geçen sıralama o :A
Ben de isterim iki kadın yarışmacı olsun ama yine erkeklerle doldurular finali. Şu Barış olmasın Nisa'da kabulüm :A

• Harika
Reactions: MasacRE