Hazır buraya gelmişlen 'Hiç Biri' şıkkını hiçbiri yaparmısın? @Tolstoyevski düzgünü diğeri dediÇoğu diziyi izlemedim ama jenerikleri güzel olanlardan:
Kayıp Şehir
Medcezir
Aslında soru biraz hatalı gibi ilgi çekmektense hangi jenerik daha iyi olarak düşünüp oy attım. @Dosi
Dinle Sevgili'yi oy vermemek için mi önerdin? Bir tek onu es geçmişsinKullandım.
Hepsine oy vermek istemedim. Harcadım onu.Dinle Sevgili'yi oy vermemek için mi önerdin? Bir tek onu es geçmişsin
10 diziden 1 tanesini harcadın demekHepsine oy vermek istemedim. Harcadım onu.
Bıraktım.10 diziden 1 tanesini harcadın demek
Konuyada ifade bırak sonra senle işim bitiyor
Avatarını neye çevreceksin sonra?
Bu kez sinerjimiz işe yaramayacak gibime geliyor
Ooo siz gelirmiydiniz buraya. Hemen oy kullanın Utku Bey. Size tuzak kurdum ve düştünüz tuzağımaHoop hop reisimin SİNERJİ fotosuna saçma diyemezsin
KullandımOoo siz gelirmiydiniz buraya. Hemen oy kullanın Utku Bey. Size tuzak kurdum ve düştünüz tuzağıma
Beklenen yereKullandım
@Tolstoyevski işlem tamamHazır buraya gelmişlen 'Hiç Biri' şıkkını hiçbiri yaparmısın? @Tolstoyevski düzgünü diğeri dedi
Hep aynı fikirdeyiz 😱 umarım çok zıt olacağımız zamanlar olmazCidden o Nisa mıdır nedir herkesin pp'sinde onu görmeye ayar oluyorum
İstedikleri kadar paylaşsınlar Nisa değil şampiyon finale zor kalır soriHep aynı fikirdeyiz 😱 umarım çok zıt olacağımız zamanlar olmaz
Kütükler Nisa'yı paylaşa paylaşa gıcık kapmama sebep oldu
Zevksizler yaSen izliyormusun ki 😱
Onlar kime sinerji yapsa elinde patlıyor zaten
O Ses Türkiye finalinde @MasacRE ve @Sherlock tek kadın yarışmacı diye Ceren'i seçip avatar yaptılar, sekiz yarışmacıdan ilk elenen o olmuştu
Ceren bu:
Ekli dosyayı görüntüle 85341