En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seninle güzellik anlayışlarımiz farklı desene ona güzel diyosan bana ne dersin bilmem ben ondan güzelim çünkü :D
Genelde mesajlarını okumadığım için görmemişimdir o lafı onun kullandığını. :A Ve burada bence gayet doğru bir cümle. :A
Şimdi bu mesajı hemen nerde bulduğumu sorma ama ilk kullandığı tarih 2 sene önceydi. Ondan sonra defalarca seninki ile bire bir aynı yazıyordu :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and MEnes
Şimdi bu mesajı hemen nerde bulduğumu sorma ama ilk kullandığı tarih 2 sene önceydi. Ondan sonra defalarca seninki ile bire bir aynı yazıyordu :A
Hiçbir zaman görmedim o tarz bir cümle kullandığını ve ben normal günlük hayatta çok kullanırım bu cümleyi. :A Karşı tarafla dalga geçmek için genellikle... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hiçbir zaman görmedim o tarz bir cümle kullandığını ve ben normal günlük hayatta çok kullanırım bu cümleyi. :A Karşı tarafla dalga geçmek için genellikle... :A
O mavi gözlü güzelden daha güzel olduğun konusunda hemfikirim bu arada :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Üzüldüm :( ozaman bunu telafi mesajı olarak gör :S bu güzeli listeye alalım ama ismini bilmiyorum. Siz hakimsinizdir :D @MasacRE
@Sherlock beyciğim sakın spoilerı açma. Ben yaptım o hatayı sen yapma...

Maalesef o gaflete düştüm Utku beyciğim, ulan @destere yakıştı mı sana... :))

(Alıntı yaparken bir kere daha çıktı...)

7 Haziran'da kura çekimini gerçekleştirip grupları belirledikten sonra, 8 Haziran'da oylamaya başlarız.

tarih değişmediyse sabırsızlıkla bekliyorum @Dosi

• Harika
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...