Genelde mesajlarını okumadığım için görmemişimdir o lafı onun kullandığını. Ve burada bence gayet doğru bir cümle.
Seninle güzellik anlayışlarımiz farklı desene ona güzel diyosan bana ne dersin bilmem ben ondan güzelim çünkü
Şimdi bu mesajı hemen nerde bulduğumu sorma ama ilk kullandığı tarih 2 sene önceydi. Ondan sonra defalarca seninki ile bire bir aynı yazıyorduGenelde mesajlarını okumadığım için görmemişimdir o lafı onun kullandığını. Ve burada bence gayet doğru bir cümle.
Hiçbir zaman görmedim o tarz bir cümle kullandığını ve ben normal günlük hayatta çok kullanırım bu cümleyi. Karşı tarafla dalga geçmek için genellikle...Şimdi bu mesajı hemen nerde bulduğumu sorma ama ilk kullandığı tarih 2 sene önceydi. Ondan sonra defalarca seninki ile bire bir aynı yazıyordu
O mavi gözlü güzelden daha güzel olduğun konusunda hemfikirim bu aradaHiçbir zaman görmedim o tarz bir cümle kullandığını ve ben normal günlük hayatta çok kullanırım bu cümleyi. Karşı tarafla dalga geçmek için genellikle...
Üzüldüm ozaman bunu telafi mesajı olarak gör :S bu güzeli listeye alalım ama ismini bilmiyorum. Siz hakimsinizdir @MasacRE
@Sherlock beyciğim sakın spoilerı açma. Ben yaptım o hatayı sen yapma...
Senin adaşın kendini onunla kıyasladı güzellik açısındanMaalesef o gaflete düştüm Utku beyciğim, ulan @destere yakıştı mı sana... )
(Alıntı yaparken bir kere daha çıktı...)
Senin adaşın kendini onunla kıyasladı güzellik açısından
O mavi gözlü şahsa güzel demesen daha iyiydi ama neyse...O mavi gözlü güzelden daha güzel olduğun konusunda hemfikirim bu arada
Çılgınlık mı... Kardeş benim yaptığım tek şey gerçekleri açıklamak, başka bir şey değil...Adaşım kendini iyice deliliğe vurdu Dosi hanım, şaşırmıyorum artık yaptığı bu çılgınlıklara.
Kız nerden çıktı bu mesaj 😱Şimdi bu mesajı hemen nerde bulduğumu sorma ama ilk kullandığı tarih 2 sene önceydi. Ondan sonra defalarca seninki ile bire bir aynı yazıyordu
YAPMA...Adaşım mavi göz sever...
Geçenlerde konuya ışınlandım ve hoşuma gitti muhabbetimiz kaydetmiştim. MEnes'te o tarz konuşunca alıntıladımKız nerden çıktı bu mesaj 😱
Ne zaman yazmışım o mesajı.Geçenlerde konuya ışınlandım ve hoşuma gitti muhabbetimiz kaydetmiştim. MEnes'te o tarz konuşunca alıntıladım
Oka basarsan ışınlanırdın 2 sene önceydi ,Ne zaman yazmışım o mesajı.
Heemen bakıyorum.Oka basarsan ışınlanırdın 2 sene önceydi ,
Yok değişmedi. Pazar gece yarısı açmaya başlarım7 Haziran'da kura çekimini gerçekleştirip grupları belirledikten sonra, 8 Haziran'da oylamaya başlarız.
tarih değişmediyse sabırsızlıkla bekliyorum @Dosi