Sinirimi bozduğun için sinir bozucu bir tür olabilirİş ortağı olabilmek için Kanaldan ikinizinde sorumlu olması gerekirdi veya bu dizi ile. Kusura bakma ama patronun
Bir tek benim kanalda patron işçi muamelesi yok
Zeynep'in türünü merak ediyorum![]()
Sinirimi bozduğun için sinir bozucu bir tür olabilirİş ortağı olabilmek için Kanaldan ikinizinde sorumlu olması gerekirdi veya bu dizi ile. Kusura bakma ama patronun
Bir tek benim kanalda patron işçi muamelesi yok
Zeynep'in türünü merak ediyorum![]()
Kötü rol vermeyeceğinin sözünü vermiştinSinirimi bozduğun için sinir bozucu bir tür olabilir![]()
Aaaa hala who replied diye tehdit ediyor böyle bir şey görmedimKötü rol vermeyeceğinin sözünü vermiştin
Beğenmezsem rolümü yorum yapmama protestosu yaparım
Konuya kim nekadar yazmış 'Who Replied?' kısmından bir kontrol et istersensonra gerekeni yaparsın
![]()
Buna sen mecbur ettin. İlk tehdit senden geldiAaaa hala who replied diye tehdit ediyor böyle bir şey görmedimKötü rol kişisel bir şey ama
![]()
Beyaz gömlek var beyaz gömlek var bir deEmeğine sağlık @xdragxx
Uzun olduğu için kafamın alacağı bi zamanda okumak istedim. Güzel olmuş. Aşk 101'in arkadaş versiyonu gibi olmuş. O diziye benzettim biraz.
Cafeye Beyaz gömlekle giden bi adama, Serap bi kaç gömlek büyük gelir.![]()
Yok ya bu dizide çok kötü rol olmayacakBuna sen mecbur ettin. İlk tehdit senden geldi![]()
Beyaz gömlek var beyaz gömlek var bir deBülent'in giydiği beyaz gömlek maalesef lise gömleğinden hallice
Peki okuması da uzun sürdü mü yoksa o kadar da uzun değil miymiş?![]()
Bundan kısası da kısa skeç olur zatenBen renkli gömlekten yanayım. Beyaz olmaz olamaz.
Yani normaldi. Sadece daha iyi algılamak için geçe bıraktım. Çünkü okumak istemiyordum dün.![]()
Bundan kısası da kısa skeç olur zatenSiz müsait zamanda okumaya devam edin
![]()