Denklem gibi çözmüşsün.Bravo walla.Şimdi soru en popüler aktör diyor. Burada fandomluğa gerek yok sırasıyla
Burak (İnstagram rekoru var adamda) > Çağatay > Kıvanç > Aras > Engin.
Yetenek ile ilgili cevap vereceksek sıralama şöyle olur
Aras >= Kıvanç > Çağatay > Engin>= Burak
İkisinin ortalamasını alırsak cevap Kıvanç çıkıyor. Ama popüler olduğu için soru ben Çağatay diyorum.
Ne kadar ciddiye aldım yaa
Yaşlılarda Kenan ve Halit Gençlerde ise Aras tek kalmış durumda @alperuz @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @kerem @BullySize göre kim?
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD @Dosi @Sherlock
Kuduruk .ss @serhatt @xemrexxxYaşlılarda Kenan ve Halit Gençlerde ise Aras tek kalmış durumda @alperuz @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @kerem @Bully
Sen sevmiyormusun
Oyunculuklarını seviyorum tabi ki, sen başka şeylerini seviyorsun konuşturma beni .ssSen sevmiyormusun
Hoşt maybaş .ssYaşlılarda Kenan ve Halit Gençlerde ise Aras tek kalmış durumda @alperuz @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @kerem @Bully
Ay hem de ne kuduruk .ss
İftiralarını kendine sakla
Düzgünüz tabi çatla sende
Sincap avlamak suç @alperuz
Cezası neyse öderizSincap avlamak suç @alperuz
İdamCezası neyse öderiz
Kendin geber, yorma bizi.Sincap avlamak suç @alperuz