- Reaksiyon puanı
- 67,685
- Puanı
- 1,060
Eğitim neferi dediğin eli silahlı bir şehir magandasıEğitim neferlerine el kaldıran magandaları ciddiye almıyoruz.
Eğitim neferi dediğin eli silahlı bir şehir magandasıEğitim neferlerine el kaldıran magandaları ciddiye almıyoruz.
İlker'i mi istiyorsun sen arsız .ss @serhatt
Ayol anlamadım ki bendeİlker'i mi istiyorsun sen arsız .ss @serhatt
Hem yakışıklı hem yetenekli buİyi sallamıs sisterim @serhatt Ama tutturmuş köyde hapis kalmıstık evet
Bu arada hem yakısıklı hem yenetekli kimmiş konuyu göremeden geldim gidiyorum yine
Keşke göstermeseydin zaten @alperuz @xemrexxx sen beğeniyorsanız böyle bir zibidi oldunu anlamıstım @Forumdash
Zibidi sana benzer ilik gibi maşşalahKeşke göstermeseydin zaten @alperuz @xemrexxx sen beğeniyorsanız böyle bir zibidi oldunu anlamıstım @Forumdash
Ben niye beğeneyim banane be.Keşke göstermeseydin zaten @alperuz @xemrexxx sen beğeniyorsanız böyle bir zibidi oldunu anlamıstım @Forumdash
Aaa sende @xemrexxx @serhatt la takılıp onlarla değilmiş gibi demekten bıkmadın bee @sokak sanati @Forumdash @eskiciBen niye beğeneyim banane be.
Doğru dedin cnm @alperuz bizden beterAaa sende @xemrexxx @serhatt la takılıp onlarla değilmiş gibi demekten bıkmadın bee @sokak sanati @Forumdash @eskici
Bundan sonra kimseyle takılmayacağım o zaman.Aaa sende @xemrexxx @serhatt la takılıp onlarla değilmiş gibi demekten bıkmadın bee @sokak sanati @Forumdash @eskici
Kıskanma .ssDoğru dedin cnm @alperuz bizden beter
neyini kıskancam hoşt .ssKıskanma .ss
ohh iyi oldu
Aman eksik olsun
Seni görünce asıl öyle
Biz hemşeriyik @alperuzSeni görünce asıl öyle