- Reaksiyon puanı
- 79,518
- Puanı
- 1,060
Eğitim neferi dediğin eli silahlı bir şehir magandasıEğitim neferlerine el kaldıran magandaları ciddiye almıyoruz.![]()
Eğitim neferi dediğin eli silahlı bir şehir magandasıEğitim neferlerine el kaldıran magandaları ciddiye almıyoruz.![]()
İlker'i mi istiyorsun sen arsız .ss @serhatt
Ayol anlamadım ki bendeİlker'i mi istiyorsun sen arsız .ss @serhatt
Hem yakışıklı hem yetenekli buİyi sallamıs sisterim @serhattAma tutturmuş köyde hapis kalmıstık evet
Bu arada hem yakısıklı hem yenetekli kimmiş konuyu göremeden geldim gidiyorum yine![]()
![]()
![]()
Keşke göstermeseydin zaten @alperuz @xemrexxx sen beğeniyorsanız böyle bir zibidi oldunu anlamıstım
Zibidi sana benzer ilik gibi maşşalahKeşke göstermeseydin zaten @alperuz @xemrexxx sen beğeniyorsanız böyle bir zibidi oldunu anlamıstım![]()
![]()
@Forumdash
Ben niye beğeneyim banane be.Keşke göstermeseydin zaten @alperuz @xemrexxx sen beğeniyorsanız böyle bir zibidi oldunu anlamıstım![]()
![]()
@Forumdash
Aaa sende @xemrexxx @serhatt la takılıp onlarla değilmiş gibi demekten bıkmadın beeBen niye beğeneyim banane be.![]()
Doğru dedin cnmAaa sende @xemrexxx @serhatt la takılıp onlarla değilmiş gibi demekten bıkmadın bee![]()
![]()
@sokak sanati @Forumdash @eskici
Bundan sonra kimseyle takılmayacağım o zaman.Aaa sende @xemrexxx @serhatt la takılıp onlarla değilmiş gibi demekten bıkmadın bee![]()
![]()
@sokak sanati @Forumdash @eskici
Kıskanma .ss
neyini kıskancam hoşt .ssKıskanma .ss
ohh iyi oldu
Aman eksik olsun
Seni görünce asıl öyle