Hadi ordanBen çok hassas bir adamım![]()
Nerdeyse inanacaktım
Hadi ordanBen çok hassas bir adamım![]()
Sinir etmiştin sori
Domates kafa yerine diss atabilirdinSinir etmiştin sori![]()
fav10.net
Bakacam bu diss savaşlarına bir araDomates kafa yerine diss atabilirdin
Bu arada meşhur Diss Savaşımız bu:
![]()
Zey TV - Diss Savaşları - Özel Bölüm ( Başvuru)
En son ki bölümümüz şu linkte ? Diss Savaşları 8. Bölüm - Oyun İçinde Oyun 1 yıllık aradan sonra Diss Savaşları -Özel Bölüm başvurusu için karşınizdayız. Bir zamanlar eğlencesine ben @MasacRE ve @MEnes 'in tatlı rekabetiyle mesaj olarak başlayıp zamanla konuya ve yarışmaya dönen bu...fav10.net
Asıl bölüm buradaymış. Yanlış link ile geldimBakacam bu diss savaşlarına bir ara![]()
fav10.net
Off şuan sesli güldümgece gece efkara sürükleme fitilini ateşlemedim umarım
![]()
O kadar dert arasında Osm ne ki....@xdragxx için yaktık bu gece de...
Yaktığınız şey sigara mı bu arada? Ben o mevzuyu bilmiyorum@xdragxx için yaktık bu gece de...
Kötü örnek işteYaktığınız şey sigara mı bu arada? Ben o mevzuyu bilmiyorum![]()
Gerçekten sevmiyormusun? Avatarında var amaKötü örnek işteSigara sevmem
![]()
Tyler Durden'e yakışıyor ama ben içmem toplasan 5 paket içmemişimdir hayatımdaGerçekten sevmiyormusun? Avatarında var ama
Yakılan şey sigaraysa sevmedim o tabiri![]()
O kadar dert arasında Osm ne ki....
Sonuç itibariyle içmişsin.Tyler Durden'e yakışıyor ama ben içmem toplasan 5 paket içmemişimdir hayatımda
Aynen yakılan şey sigara ben nargileciyim![]()
Nargileyi ayda yılda 1 ya aynı şey değil seri köz getir diyen tayfadan değilimSonuç itibariyle içmişsin.
Nargile de aynı kapı :S
Benim sigara ile ilgili ilginç. 1anım var. Başka zaman anlatırım![]()
Yaktığınız şey sigara mı bu arada? Ben o mevzuyu bilmiyorum![]()
Kaçacaktım yavaştanNargileyi ayda yılda 1 ya aynı şey değil seri köz getir diyen tayfadan değilim
Niye sonra anlatıyon anlatsana işte şimdi![]()
Yok ya uykun varsa tutmayımKaçacaktım yavaştantamam 1 dakikaya anlatırım
![]()
Çok geç. @xdragxx çoktan ifşa ettiAlakası yok, ben son derece temiz bir insanım Dosi hanım.Ciğerim yanıyor ciğerim...
![]()
Uykum yok ta şimdi yarına gelmeyeceğim ya. Başka güne kadar soğur mevzuYok ya uykun varsa tutmayım![]()
Dizinin ilk bölümünü bitirmiştim yarın yayınlarım belki diyordum perşembe yayınlayam o zamanUykum yok ta şimdi yarına gelmeyeceğim ya. Başka güne kadar soğur mevzu![]()